info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vizyona Giren Yeni Filmler

Sinemaseverler bu hafta 6 yeni film ile buluşuyor.

Sinemaseverler bu hafta 6 yeni film ile buluşuyor. 14 Haziran haftasında öne çıkan filmler "Beşinci Emir: Ölüm" ve aksiyon türünde olan "Muhbir". Ric Roman Waughn'nun yönettiği "Muhbir" de, uyuşturucu bulundurmak suçundan 20 yıl hapis cezası alan oğlunu kurtarmak için mücadele eden bir babanın yaşadıkları anlatılıyor.
 
BEŞİNCİ EMİR: ÖLÜM
 
Mexico şehrinde polis departmanı Cross Killer takma isimli seri katilin onbirinci kurbanını bulur. Dedektif Garcia bu seri katili yakalamak için peşine düşer. Seri katil çok tehlikeli birisidir. Victor ismindeki bu katil Gabriela adında bir kız ile tanışır ve aşık olur. Gabriela olacaklardan habersiz bir şekide Victor'a aşık olur. Ilean Almaguer, Angelica Aragon, Tomas Goros ile Alberto Guerra'nın oynadığı "Beşinci Emir: Ölüm"ü Rafa Lara yönetti.
 
TRANS
 
Simon, çok başarılı bir müzayede memurudur. Değeri birkaç milyon dolar olan bir tablonun çalınması için bir suç çetesiyle anlaşma yapar, çalınan tabloyu saklar. Kafasına aldığı darbe sonucu hafızasını yitirdiğinden tablonun yerini hatırlayamaz. Psikolojik tedavilere ve onlarca işkenceye cevap vermeyen Simon, çetenin liderinin getirttiği bir hipnoz uzmanı ile geçmişinde derinlere inmeye başlamıştır. Danny Boyle'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Trans"ın kadrosunda James Mcavoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson ile Danny Spani yer alıyor.
 
HAVADA AŞK VAR
 
6 saatlik, türbülanslı bir uçuş. Eski sevgilinizin tam yanındaki koltuk. New York'ta avukatlık yapmakta olan yakışıklı Antoine, bir toplantı için Paris'e giderken uçakta deliler gibi aşık olduğu eski kız arkadaşıyla tesadüfen yanyana oturur. Acaba Antoine yıllar sonra Julie'yi yeniden görünce yarım kalan aşk hikayeleri kaldığı yerden devam edebilecek midir? Alexandre Castagnetti'nin yönettiği ve Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Arnaud Ducretile Jonathan Cohen'in oynadığı "Havada Aşk Var" romantik-komedi sevenler için.
 
BAŞVURU: KABUL
 
Kabul ofisinde çalışan Portia, üniversiteye seçilecek öğrencileri toplamak üzere yola çıkar. Üniversiteden arkadaşı John'un öğrencisi Jeremiah, Princeton Üniversitesi'ne kabul edilmek üzeredir. Jeremiah'nın, Portia'nın evlatlık vermek zorunda olduğu oğlu olmasından şüphelenilmektedir. Bu durum, Portia'nın birçok şeyi keşfetmesini sağlayacaktır. Paul Weitz'in yönettiği ve Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen ile Wallace Shawn'ın oynadığı "Başvuru: Kabul"ün senaryosu Jean Hanff Korelitz'in romanından Karen Croner tarafından uyarlandı.
 
MUHBİR
 
İnşaat işiyle uğraşan bir baba, oğlunun uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklandığı haberiyle şoka uğrar. Oğlu üniversiteyi kazanmış başarılı bir gençtir ve uyuşturucuya bulaşacak biri hiç değildir. Genç çocuk 20 yıl hapis cezası alır. Baba, savcıyla gizli bir anlaşma yapar. Uyuşturucu ticareti yapan organizasyonun yakalanmasına yardım ederse oğlu serbest kalacaktır. Ric Roman Waughn'un yönettiği ve Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Nadine Velazquez ile Jon Bernthal'ın oynadığı "Muhbir", aksiyon türünde.
 
MAN OF STEEL
 
Genç bir adam olarak, nereden geldiğini ve buraya ne yapmak üzere gönderildiğini keşfetmek üzere bir serüvene koyulur. Fakat dünyayı yok olmaktan kurtarmak ve tüm insanlık adına umudun simgesi haline gelmek için içindeki kahramanın ortaya çıkması gerekmektedir. Zack Snyder'ın yönettiği ve Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne ile Diane Lane'in oynadığı "Man of Steel"nin yapımcısı Christopher Nolan.