info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Demet Akalın ın Yeni Albümü Çıktı

Demet Akalın 2011 yazına damgasını vuracak yepyeni bir albümle geliyor.

Demet Akalın 2011 yazına damgasını vuracak yepyeni bir albümle geliyor.Her yıl olduğu gibi bu yaz da en iyi satış yapan albümleri arasına gireceği kesin gözüyle bakılan Demet Akalın’ın Aşk adını verdiği 2011 alümünü çıktı.

Yazın müjdecisi yeni albümünde birbirinden güzel 6 şarkıya yer veren sanatçının seslendirdiği şarkılar her zaman olduğu gibi bu yıl da yaza damgasını vuracak.

Albümde, daha piyasaya çıkmadan ses getiren Aşk şarkısı, Akalın’ın prensim dediği Ceyhun Çelik imzasını taşıyor.
Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Erden Kınay ve David Şaboy ile çalışan Demet Akalın’ın bu albümdeki en büyük sürprizi ise, herkesin çok sevdiği Ferdi Tayfur şarkısı Ben de Özledim. Bir dönemin en çok sevilen şarkılarından olan Ben de Özledime kendi yorumu ve soundunu katarak güncelleştiren Demet Akalın, bu şarkıyı yeniden gündeme getirmekten çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı’nın kamerası karşısına geçen Demet Akalın formunun zirvesinde görüntüsü ve muhteşem fotoğraf kareleriyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek.

Kış ayları boyunca aralıksız konser veren Demet Akalın, daha albüm çıkmadan iki katına çıkan konser taleplerine yetişmeye çalışıyor. Şimdiden Mayıs ve Haziran ayını tamamen dolduran sanatçı, büyük merakla beklenen konserlerinde yeni şarkıları, yeni showları ve süprizleriyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak

Demet Akalın, 1990 yılında mayo güzelliği yarışmasında birinci seçildi. 6 yıl mankenlik yaptıktan sonra 1996 yılında ilk albümünü çıkardı. Her albümünde başarısını daha da yükselten Akalın, 2006 yazında çıkardığı Kusursuz 19 albümüyle 147.000 satarak ödül almayı başardı. 2007 yazında çıkardığı Tatil adlı single’lıyla da bu başarısını devam ettirdi. Mart 2008′de Dans Et isimli albümünü yayınladı. Çok kısa bir sürede şarkıları yine önemli liste başarıları elde etti. Şarkıcının 6 albümünün toplam satış rakamı 500.000 dir.

Demet Akalın - Aşk (2011)

01.Aşk
02.Sabıka
03.Deliyim
04.Bende Özledim
05.Aşk (Erdem Kınay Versiyon)
06.Yanan Ateşi Söndürdük