info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Harbiye Açıkhava Tarkan İle Coştu

5 günlük konser maratonunun startını önceki akşam veren Tarkan’ı, Harbiye Açıkhava’nın merdivenlerini bile dolduran 8 bin kişi izledi.

TARKAN, konserine Aysel Gürel’in anısına hazırlanan “Ayselim” albümünde okuduğu “Firuze” parçasını seslendirerek başladı. Megastar’a Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar da ayağa kalkarak eşlik etti. Konser boyunca konuşmak yerine şarkı söylemeyi tercih eden Tarkan, beşinci şarkıdan sonra, “Heyecanımı daha yeni yendim. İnanın sizlerle birlikte olmak kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel. Biliyorum hepiniz kudurmak istiyorsunuz. Bundan sonra hareketli şarkılarla devam edeceğim. Kopmaya hazır olun” dedi. Ve işte o an Açıkhava koptu...
 
AÇILIŞI FiRUZE’YLE YAPTI
Konser maratonunun ilk gecesinde  ünlü isimler Tarkan’ı izlemeye geldi. Tarkan, Harbiye Açıkhava sahnesindeki 5 günlük konser serisinin ilk gecesinde 8 bin hayranına şarkılarını söyledi. Seyircilerin yoğun alkışları arasında “Firuze”yi seslendiren Tarkan’a Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar da ayağa kalkarak eşlik etti.
Konser sonuna doğru hayranlarının 5 metrelik açtığı pankart karşısında şaşkına dönen Tarkan “Sevdamız sana feda olsun, sen var oldukça biz sana taparız” yazısı karşısında  hayranlarına teşekkür etti. Tarkan’ın konserini izlemeye gelen isimler arasında Hacı Sabancı, Hande Subaşı, Mehtap Ar ve Ayşe Arman vardı.