info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Progresif Rock Efsanesi Dream Theater Geliyor

Progresif rock/metal’in efsanevi topluluğu Dream Theater... 25 yıl önce sadece en çok satan değil, en önemli ve kariyerlerinin şekillenmesinde en çok etkisi olan albümleri `Images & Words`ı çalmak için Türkiye`ye geliyor.

Daha önce 5 kez Türkiye'de sahne alan grup, sahne öncesi, "Türkiye'de daha önce 5 kez konser verdik. İlk olarak 2002'de, en son olarak da 2009 ve 2014'te sahne almıştık. Türkiye'de gruba karşı yoğun bir ilgi var.

Çalarken çok güçlü olduğumuzu hissediyoruz" dedi. Dream Theater, yıllardır geniş bir hayran kitlesine sahip oldukları Türkiye’ye 6’ıncı kez gelmeye hazırlanıyor! 10 Ekim'de Volkswagen Arena'da olacak olan Dream Theater, ‘tek hit’imiz’ diye yorumladığı ‘Pull Me Under’ı, ‘Another Day’ ve ‘Take the Time’ gibi klasikleri de Türkiyeli rockseverlerle buluşturacak.

ABD’li grup bu turnede üç perde çalacak. İlk perde grubun farklı dönemlerinden öne çıkan şarkıları içerirken, ikinci ve üçüncü perdelerde ise ‘Images and Words’ albümü ve ‘A Change of Seasons’ eksiksiz çalınacak. John Petrucci, James LaBrie, Jordan Rudess, John Myung ve Mike Mangini'den kurulu Dream Theater Türkiye'ye geliyor.

Herkesin bildiği gibi ‘Images and Words’ bizim kariyerimizin en önemli albümü. 25 yıl öncesine yeniden gitmek ve dinleyicilerimizle o ruhta yeniden buluşmak için bu turneyi planladık. Gidebildiğimiz kadar ülkeye gitmek ve canlı performans vermek istiyoruz. Turne harika geçiyor. Hâlâ bu kadar ilgi görmek ve bu işi yapmak bizim için büyük onur.

Konser provalarında, yeni şarkılar için bazı tohumlar attık. Çok değişik duygular içerisinde provalara ve konserlere çıkıyoruz. Kesinlikle yeni eserlerimize ilham verecek bir süreç yaşıyoruz. Albüm 25 yıl geçse de hâlâ büyük ilgi görüyor.

Biz her albümde seviyeyi yükseltmeye çalışan bir grubuz. Durmadan çalışıyoruz ve ekip olarak aile gibiyiz. Her birimiz bu aileyi ayakta tutmak üzere sorumluluk taşıyor. Her zaman dengeli bir enerjiyi yakalamaya çalıştık.

Progresif metal müziğin önemli bir temsilcisi olarak dünya çapındaki bilinirliliği artırdığımızı düşünüyoruz. Birçok gruba ilham verdik ve örnek olduk. Müzisyen olarak seyahat etmeyi seviyoruz. 10 Ekim’de Volkswagen Arena’da

Türkiye’de daha önce 5 kez konser verdik. İlk olarak 2002’de, en son olarak da 2009 ve 2014’te sahne almıştık. Türkiye’de gruba karşı yoğun bir ilgi var. Çalarken çok güçlü olduğumuzu hissediyoruz. Türk dinleyicilere bize ve müziğimize sahip çıktıkları için teşekkür ederiz. 10 Ekim’de herkesi konsere bekliyoruz.