info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tarkan Konserlerine Servet Harcıyor

10 Temmuz`a kadar Harbiye Açıkhava Tiyatrosu`nda yedi konser verecek olan Tarkan konserleri için adeta servet harcayacak.

Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen Geleneksel Açıkhava Konserleri kapsamında  Tarkan, yeni albümü ve 10'uncu albümü olan '10' albümüyle hayranlarıyla buluştu.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk olarak dün akşam sahneye çıkan Tarkan, kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla uzun sürenin ardından buluştu.

82 ile 605 lira arasında satışa çıkan biletlerin tamamının tükendiği konserde alan tıklım tıklım dolarken, hayranları büyük bir heyecanla Tarkan'ı bekledi. Tarkan'ı bekleyen hayranları bu esnada telefonları ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Konsere manken Çağla Şikel, usta oyuncu Selçuk Yöntem, Fatih Terim’in kızı Merve Terim, Demet Şener ve çok sayıda davetli 

Nefesler tutulduğu esnada Tarkan hayranlarının çoğu cep telefonlarını çıkartarak kayda girdi. Ardından çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahnenin perdeleri açılmaya başlandı. Daha sonra Tarkan müzik ve sis dumanları eşliğinde sahneye geldi.

Yeni albümden 'Yolla' şarkısıyla konsere başlayan Tarkan, birbirinden güzel dans şovlarıyla da hayranlarını kendinden geçirdi.

Tarkan, sahnede ilk olarak 'Yolla' isimli şarkısını seslendirdi. Şarkının çalınmaya başlaması üzerine hayranları meraklı gözlerle şarkıcıyı aradı. Sahneye bir anda kurulan platform ile yerin altından çıkan Tarkan, büyük bir heyecan yarattı.

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda 1-2-4-5-8-9-10 Temmuz tarihlerinde hayranlarıyla buluşacak. Yaklaşık 230 kişinin bir aydır çalıştığı konser serisinin maliyeti ise toplam 3 milyon lira.