info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yüksek Sadakat Live It Up Klibi Yayınlandı - Eurovision Şarkısı

Yüksek Sadakat in Eurovision şarkısı Live it up klibi yayınlandı. Live it up şarkısı klibinde Rock n Roll esintileri yer alırken, Yüksek Sadakat in Eurovision şarkısı Live it up şarkısının enerjisini ekranlara taşıyan bir klip ile tüm dünyaya tanıtım yola çıkıyor...

Bu seneki Eurovision temsilcimizi Yüksek Sadakat daha önce yayınlanan Live it up performansından sonra şarkının klibini de yayınladı. Yüksek Sadakat Live it up şarkısı video klibi, Eurovision yarışması öncesi dünyadaki tanıtım için önemli bir pozisyonda bulunurken, grupda şarkının tanıtımı için yurtdışında bazı programlara katılacak.

Yüksek Sadakat Live It Up şarkısı için; uluslararası arenada birçok başarıya imza atmış ve bugüne kadar Genesis, Deep Purple, Marillion, New Model Army, Björk gibi sanatçılarla çalışmış ünlü prodüktör Nick Davis ve ülkemizde yaşayan yetenekli müzik adamı ve yapımcı Reuben De Lautour ile çalıştı.İstanbul Babajım Stüdyoları'nda kayıtları yapılan şarkıya aynı zamanda Gündem Yaylı Grubu da eşlik etti. Genesis'in ünlü Fisher Lane Farm Studios'da yine Nick Davis tarafından mikslenen ‘Live It Up'ın Mastering işlemi ise yine Babajım Stüdyoları'ndan Pieter Snapper tarafından gerçekleştirildi.

Şarkının video klibi ise son dönemde Romantik Komedi filminden tanıdığımız yetenekli yönetmen Ketche tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ihtişamlı Rektörlük Binası'nda gerçekleştirildi.

Görüntü yönetmenliğini, Altın Portakal dahil olmak üzere birçok ödül almış Soykut Turan'ın yaptığı video klip için 100'e yakın oyuncu gruba eşlik etti. Prodüksiyon hizmetinin Film Adamlar'ın üstlendiği video klibin montajı ise daha öne Luc Besson ile beraber çalışmış Fred Baudet tarafından gerçekleştirildi.

Live it up klibi;