info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Bahar Ressamın Tablosu Rekora Koşuyor

Tekirdağ Süleymanpaşa’da yaşayan ve elle yaptığı sıra dışı resimlerle bir anda herkes tarafından tanınan ressam Bahar Ayşegül Yılmaz, bu kez Rölyef resmiyle gündeme oturdu.

Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin desteğiyle Tekira AVM. de açılan rölyef resim sergisinde, Bahar Ayşegül Yılmaz’ın sırtında kelebeklerin bulunduğu arkası dönük bayan rölyef resmine 3 bin lira gibi rekor bir fiyat teklif edildi. 

Şimdiye kadar yapılan resimlerin fiyatları,250-300 lirayı geçmezken, Yılmaz’ın resmine 3 bin lira verilmesi, rekor olarak nitelendirildi. Bu konuda bir açıklama yapan ressam Bahar Ayşegül Yılmaz, “Ben şimdiye kadar hep elle doğaçlama resim çalışması yapıyordum. Bu benim ilk önemli rölyef çalışmam. Bu nedenle satmayı düşünmüyorum ama sipariş verilirse, aynısını yaparım. 

Bu resmin benim için önemi ayrı, satmayacağım.Bu çalışmamda beni sürekli destekleyip motive eden Semra Ünal hocama da teşekkür ederim ” Dedi. Bu sergide eşini yalnız bırakmayan Aziz Yılmaz da, “tabi ki bu çalışmada bir emek ve başarı sonunda sanat var. Takdir kendisinin. Her zaman destekçisiyim” Dedi. Tekira AVM. deki sergi,2 Mart Çarşamba akşamına kadar sürecek.
Kaynak : Murat Ürtekin