info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Maçında Fenerbahçeli Casus

Beşiktaş, Ersun Yanal’ın yardımcısı Volkan Kazak tarafından yakından takip edildi.

Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta önemli bir derbi mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş, Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak tarafından yakından takip edildi.  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da maçı tribünden seyretti.
 
FERNANDES 11'DE
Shakhtar Donetsk ile olnanan hazırlık maçında sakatlanarak öncelikli olarak Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi planlanan Manuel Fernandes, ilk onbirde oynatıldı. Her gün sabah erken saatlerde tesislere gelerek altı saat tedavi ve güçlendirme çalışmalarına katılan Fernandes'in, yurt dışından getirilen iğnerlele tedavi edildiği ortaya çıktı. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından beklenenden daha da erken sahalara döndürülen Fernandes için, getirilen iğnelerin tedaviye çok önemli katkıda bulunduğu bildirildi.
 
Öte yandan Beşiktaş'ta bakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen futbolcusu Holosko ise dün ilk kez maç kadrosuna girebildi.
 
ÖZEN YERİNDEN KALDIRILDI
Sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olan Beşiktaş - Torku Konyaspor maçında, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen gözlemci tarafından yerinden kaldırıldı. Önder Özen'in yanı sıra kadroda olmayan Beşiktaşlı ve Torku Konyasporlu futbolcuları da yerinden kaldıran maçın gözlemcisi oturulan yerin tribün olduğunu söyleyerek bu bölgedeki her iki kulübün personelini stadın başka bölümüne aldı.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen Kardemir Karabükspor maçını da bu tribünde seyretmesine rağmen o maçta yerinden kaldırılmamıştı.
 
ZEMİN KRİZİ
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın zemininin durumu her iki takımın teknik heyeti tarafından tepkiyle karşılandı. Dün maçtan önce yağan yağmur nedeniyle bozulan zemin yüzünden hem Beşiktaşlı hem de Torku Konyasporlu futbolcuların sık sık kayarak düşmesi, Slaven Biliç ile Uğur Tütüneker'i çileden çıkardı