info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor`a konuk olan Beşiktaş, zorlu deplasmandan 0-0`lık beraberlikle ayrıldı ve gelecek hafta oynayacağı Galatasaray derbisi öncesinde zirve takibinde kritik bir puan kaybı yaşadı.

Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, zorlu deplasmanda beklenilen performansı sergileyemedi ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak zirve yolunda önemli bir kayıp yaşadı.

Siyah beyazlılar gelecek hafta sahasında ağırlayacağı Galatasaray derbisi öncesi ağır bir yara aldı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Porto ile berabere kalan ve tarihinde ilk kez bir üst tura yükselen siyah beyazlılar, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Yeni Malatyaspor – Besiktas Evkur Yeni Malatyaspor karşısında istediği gol pozisyonlarını elde edemeyen siyah beyazlılar, hücumda etkisiz bir görüntü sergiledi. Ev sahibi Malatyaspor ise maçın hemen başında Sadık Çiftpınar’ın kafa vuruşunda direğe takıldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarında iki ekip de yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Beşiktaş’ta ise oyuna sonradan giren Alvaro Negredo’nun son dakikalardaki kafa vuruşu üst direğe takılınca mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi. Ligde geçtiğimiz hafta sahasında Akhisarspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor maçından da golsüz beraberlikle ayrılmış oldu.