info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray, Diyarbakırspor Deplasmanından Galip Ayrıldı

Ziraat Türkiye Kupası’nda G Grubu maçında Galatasaray, Diyarbakırspor deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı berabere biten karşılaşmadan Cimbom 4 - 1 galip ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda G Grubu'nun 3. hafta maçında Galatasaray, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk oldu. Galatasaray mücadeleyi Pandev, Bruma, Olcan ve Yekta'nın golleriyle 4-1 kazandı. İlk golü kaydeden Pandev, ikinci golün asistini yapan Yasin'i defansın arkasına kaçıran oyuncu olurken, Bruma ise Pandev'in golünde asisti yapan ve 3. golde Olcan'a pası veren isim oldu. 
 
Grupta ilk 2 haftada 6 puan toplayan Galatasaray'ın, 1 puanlı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk olduğu mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı faullerle sık sık dururken iki taraftan da karşılıklı top kayıpları geldi. 
 
Galatasaray bu sonuçla puanını 9'a yükseltirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 1 puanda kaldı. İlk 2 maçında Eskişehirspor'a 4 ve Balçova Yaşamspor'a 9 gol atan Galatasaray, bu akşam bulduğu 4 golle, kupadaki gol sayısını 17'ye yükseltti. 
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda G Grubu'nun 4. haftasında bu kez Galatasaray, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.