info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
49.4632
Dolar Satış
:
49.5523
Euro Alış
:
55.4677
Euro Satış
:
55.5676
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tahkim Kurulu ’Tekrar’ Kararını Onadı

Tahkim Kurulu’nun, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı için verilen "Tekrar oynansın" kararını onayladığı öğrenildi.

Tahkim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçı için verilen tekrar oynansın kararını onayladığı öğrenildi. Maçın önümüzdeki hafta yeniden oynanması bekleniyor.

'TEKRAR' KARARI ONANDI

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında ligin 15. haftada oynanan maçta kural hatası olduğu gerekçesi ile Türkiye Futbol Federesyonu'nun verdiği "tekrar" kararını Tahkim Kurulu'nun onayladığı yönünde bilgilere ulaşıldı.

KARAR AÇIKLANDIKTAN SONRA TARİH BELİRLENECEK

Kasımpaşa Kulübü'nün yaptığı itiraza rağmen kurulun, federasyonun kararını haklı bulduğu ifade ediliyor. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor. Tahkim Kurulu'nun onay kararı açıklandıktan sonra karşılaşmanın oynanacağı tarih de belirlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tekrar maçının, Süper Lig'de ikinci yarı başlamadan önce, gelecek hafta içinde oynanmasını planladığı belirtiliyor.