info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Hentbol Takımından Kıran Kırana Zafer

Türkiye süper ligde mücadele eden Tekirdağspor Hentbol takımı, Adanaspor ile Muratlı kapalı spor salonunda karşılaştı.

Müsabakayı izlemeye, Türkiye Hentbol Federasyonu Uğur Kılıç, Tekirdağ Gençlik ve Spor müdürü Ahmet Üzgün, Süleymanpaşa Gençlik ve Spor müdürü Hüseyin Mutlu, Tekirdağspor başkanı Ekrem Daşdan ve yönetimi, Tekirdağspor oyuncu ve taraftarları, Ak Parti Muratlı ilçe başkanı Ali Atılgan ve yönetimi ve daha birçok idareci katılırken, Tekirdağspor Hentbol takımı başkanı Mülahim Kuru bir ilki gerçekleştirerek basını karanfillerle karşıladı.

Maç öncesi başkan Mülahim Kuru ve Hentbol Federasyonu başkanı Uğur Kılıç her iki takıma ve hakemlere çiçek takdiminde bulunarak başarılar dilediler.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Her iki takımın da kazanma isteği, sahaya da yansıdı. Hızlı ve sert başlayan mücadele, karşılıklı gollere sahne oldu. Tekirdağspor art arda sayılar bulurken, Adanaspor takımı da kontrataklarla karşılık verdi. Maçın ilk yarısında farkı önleyen, Adanasporun penaltılarla elde ettiği sayılar oldu. İlk yarı sürekli üç sayı farkla devam ederken, bu skora da yansıdı ve ilk yarı 17-14 Tekirdağsporun üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarı da hızlı başladı. Bu da sahaya yansıyarak maç faullerle sık sık durdu. Sarı kartların havada uçtuğu, faullerle sürekli durduğu maçı, Tekirdağspor 35-26 kazanırken, Tekirdağspor taraftarları ve Muratlı Mithatpaşa ilköğretim okulu öğrencileri maç boyunca aralıksız tezahüratlarla takıma destek verdiler.

BAŞKAN MÜLAHİM KURU; “TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Maç boyunca takımını sürekli destekleyen ve takımın maçı hep üstün götürmesiyle memnuniyeti gözlerinden okunan Tekirdağspor bayan hentbol takımı başkanı Mülahim Kuru; “Bu takımla gurur duyuyorum. Çünkü Tekirdağ’ın adını her yerde duyurmak için büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar. Bugün de bizi gururlandırdılar. Takımımızın başarısı, Tekirdağımızın başarısıdır. İnanıyorum ki, bu takım böyle oynamaya devam ettiği sürece, zirvenin korkulu rüyası olacaktır. İlimize gelip bizimle beraber maçı izleyen Federasyon başkanımıza, İl gençlik ve spor müdürümüze, Süleymanpaşa gençlik ve spor müdürümüze, Tekirdağspor başkanımıza ve her daim yanımızda olan taraftarımız ile basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Maçın ardından takımla ve federasyon başkanıyla birlikte toplu fotoğraf çektiren başkan Mülahim Kuru, galibiyetlerin devam edeceğini ve takımının bunu başaracağını söyledi. Tekirdağspor maskotu da maç boyu izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Kaynak : Murat Ürtekin