info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

10 Nisan da Bütün Fenerliler G.Saraylı

F.Bahçe, her şartta G.Saray ın Trabzonspor u yenmesini bekleyecek. Lig tarihinde Cim Bom, Trabzon a iki kez darbe vurup Fener e çalıştı

F.Bahçe ile G.Saray'ın yolları bir kez daha kesişti

F.Bahçeli taraftarlar, takımlarının Eskişehir'le oynayacağı maç kadar G.Saray'ın 10 Nisan'da Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşmanın da sonucunu büyük bir merakla bekliyor. F.Bahçe, Eskişehir'de kazanır, G.Saray da Trabzon'dan puan alırsa F.Bahçe yeniden liderliğe yükselecek.

TERSİ olursa yani F.Bahçe, Eskişehir'de olumsuz bir sonuç alırsa Sarı-Lacivertliler, bu kez aradaki puan farkı açılmasın diye G.Saray'ın Trabzon maçının sonucunu bekleyecek. 10 Nisan Pazar günü, bütün F.Bahçeliler, G.Saraylı olacak.

G.SARAY, geçen sezon benzer bir atmosferde Bursaspor'la berabere kaldı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da 'Bursa maçında 'G.Saray maçı satacak' diye ortada dolaşanlar maçtan sonra kayboldular. Büyük takımların yapısı gereği böyledir: Küçük şeylerle uğraşmazlar... Büyük hedefleri vardır' açıklamasını yapmıştı.

CİM BOM, 1995-1996'da Trabzonspor ile 0-0 berabere kalıp, 2003-2004'te ise Bordo-Mavililer'i 4-2 yenerek F.Bahçe'nin iki şampiyonluğuna katkıda bulunmuştu.

Twitter'da 'Yatma' polemiği

- G.Saray, Trabzon'a yatacakmış, yuh! Çıkın oynayın, bu hafta sonu aslanlar gibi de görsünler bakalım!

- Bugünden başladı Fenerliler G.Saray-Trabzon maçında G.Sarayımız'ı desteklemeye.

- Daha yedi maç var. Durumlar değişebilir. G.Saray'ın Trabzon'a yatacağını G.Saraylılar bile söylüyor.

- Haftaya G.Saray-Trabzon maçında bakalım kimi tutacak FENEVbahce taraftarları:) Her GS gol attığında cadde ne olcak iyi bak.

- Şimdi yine geri düşürüldük dış güçler tarafından bu hafta nasıl geçer? Eskişehir maçı nası geçer? G.Saray Trabzon'a yatar mı?

- Geçen sene Bursaspor'u yenmemiz için G.Saray'ı destekleyenlerden bu sene de aynı eforu Trabzon maçında bekliyoruz

- G.Saray-Trabzon maçı var. Senaryo: Bir hafta boyunca GS yatacak denilecek sonra GS hırs yapıp Trabzon'u yenecek.