info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bruma İçin Servet

Galatasaray Yönetimi, Bruma için Sporting Lizbon’a 2 yılda ödenmek üzere 10 milyon euro teklif etti. Portekiz ekibi rakama sıcak bakarken, Cim-Bom oyuncuya da 5 yıllık mukavele sundu.

Galatasaray’ın aylardır gündeminde olan Bruma transferinde artık sona gelindi. Sporting Lizbon’nun 19 yaşındaki futbolcu için Monaco’nun 16 milyon euroluk teklifini koz olarak öne sürmesinden sonra geri çekilen Cim-Bom, yeniden atağa kalktı.
 
Oyuncunun Galatasaray’da oynamaya sıcak bakması nedeniyle işi ağırdan alan sarı-kırmızılılar, Sporting’e dün 10 milyon euro önerdi. Chelsea, Real Madrid ve Porto gibi takımların da ilgilendiği Bruma için astronomik bir bonservis önereren Cim-Bom’un bu transfer için bir hayli iddialı duruma geldiği belirtildi.
 
Portekiz ekibine 10 milyon euroluk bonservisin 2 yılda ödenmek istendiği ve bu konuda detayların görüşüldüğü bildirildi. Geçen hafta Monaco kozuyla Galatasaray’ı oyalayan Sporting’in, Fransızların vazgeçmesiyle beraber tavır değiştirdikleri bildirildi. Ayrıca oyuncunun da her fırsatta Galatasaray’da oynamak istediğini söylemesinin Cim-Bom’un en önemli kozu olduğu kaydedildi.
Galatasaray’ın 19 yaşındaki oyuncuya da seneliği 2.2 milyon eurodan 5 yıllık mukavele sunduğu ifade edildi. Sporting’de kalma olasılığı zayıf görünen Bruma’nın Galatasaray’ın yeni önerisi sonrası adresinin İstanbul olması bekleniyor.