info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cenk Tosun: Eskisinden Güçlüyüm

22 milyon Euro karşılığında rekorla Everton’ın yolunu tutan Cenk Tosun, sezon sonuna kadar yeniden Beşiktaş’ta... Kartal pozu veren milli golcü, “Kimse merak etmesin, gittiğimden daha güçlü döndüm” dedi.

Beşiktaş, golcüsüne kavuştu. 3 yıl önce 22 milyon Euro'ya transfer rekoru kırarak Everton'a giden Cenk Tosun, İngiliz ekibinden sezon sonuna kadar bedelsiz kiralandı. Pazar gecesi ailesiyle birlikte geç saatlerde İstanbul'a inen yıldız futbolcu, ayağının tozuyla siyah-beyazlı formayı giydi, Kartal pozunu verip çarpıcı açıklamalar yaptı.

Heyecanını dile getiren Tosun Paşa, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Aynı zamanda da yeniden Beşiktaş formasıyla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

CSKA MOSKOVA İSTEDİ AMA

Taraftarın kendisine güvenmesini isteyen 29 yaşındaki golcü, “Gittiğimden daha güçlü döndüğümü düşünüyorum. Bunu sahaya yansıtacağım. Kimsenin endişesi olmasın. Beşiktaş benim yuvam. Yeniden Sergen Yalçın'la çalışacak olmak da ayrıca beni heyecanlandırıyor. Şampiyonluk için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Avrupa'dan birçok kulübün talip olduğu Cenk, CSKA Moskova ile el sıkışmıştı. Beşiktaş devreye girince bu transferde vazgeçip, İstanbul'un yolunu tuttu.