info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe, Antwerp’te Hayata Döndü: 0-3

UEFA Avrupa Ligi D Grubu`nda Antwerp`e konuk olan Fenerbahçe, deplasmanda çok iyi futbol sergileyerek 3-0 galip geldi ve gruptaki ilk galibiyetini alarak Avrupa macerasını sürdürme yolunda kritik bir zafer elde etti.

İlk yarıda Antwerp'e 3 gol atan Fenerbahçe 19 yıl sonra bir ilki başarırken, 4 maç sonra galibiyetle tanıştı.

 Avrupa Ligi D Grubu’nda kader maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda Antwerp’i 3-0’lık skorla mağlup ederek gruptaki dördüncü maçında ilk galibiyetini elde etti. Gruptan çıkma umutlarını korumayı başaran Fenerbahçe, özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla da alkış topladı. Süper Lig’de son 3 maçını kaybeden ve Avrupa Ligi’nde son olarak Antwerp ile berabere kalan Fenerbahçe, 4 resmi maçtan sonra galibiyetle tanışmış oldu ve kötü gidişe dur dedi. Antwerp karşısında Mert Hakan Yandaş (9′), Max Meyer (16′) ve Mergim Berisha’nın golleriyle ilk yarıda üç gol atarak 2002’den beri ilk kez bunu başaran Fenerbahçe, farkı daha da arttıracak şansları değerlendiremedi.

İkinci yarıda skoru korumayı bilen Fenerbahçe, Antwerp deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılarak Olympiakos’un Frankfurt’a yenildiği gecede üst tura yükselme umutlarını son iki maç öncesinde korumayı bildi. Fenerbahçe gruptaki ilk galibiyetini alarak puanını 5 yaparken, Antwerp 1 puanda kaldı. Sarı lacivertliler, grupta bir sonraki maçında Olympiakos deplasmanına konuk olacak.