info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Deplasmanda Yine Kayıp

Fenerbahçe Süper Ligi`n 3. haftasında 2. mağlubiyetini Göztepe deplasmanında aldı.

İzmir'de oynana maçta Fenerbahçe Göztepe'ye 1-0 yenilerek üst üste ikinci yenilgisini aldı. Karşılaşmayı izleyemeyen futbol severler için haberimizin içerisinde Göztepe Fenerbahçe özeti yer alıyor. 25 Ağustos 2018 23:51 Facebook Süper Lig’de 3. haftada oynanan Göztepe Fenerbahçe maçında sahadan 3 puanla ayrılan taraf İzmir temsilcisi oldu. İki tarafından da ilk yarıda basit pas hataları yaptığı maçta ilk ciddi atak Mehmet Topal’dan geldi.

29. dakikada Slimani'nin şut yerine altı pas dışına çıkardığı pasında Mehmet Topal'ın Beto'nun üzerinden gönderdiği top yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri döndü. Fenerbahçe Göztepe devre arasına golsüz eşitlikle girdi. Mücadelenin yüksek olduğu ikinci yarıda 66. dakika gol perdesi açıldı. Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazdan sol ayağı ile uzak köşeye çok sert vurdu ve Volkan Demirel, uzanmasına rağmen bu sert şutu çıkaramadı.

Halil Akbunar’dan müthiş bir şutla buldu golü. Karşılaşmanın geri kalanında iki takım da gol atamayınca mücadele Göztepe’nin Fenerbahçe karşısında 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.