info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Puan Kaybetti

Spor Toto Süper Lig`in 38. haftası yine nefes kesti. Şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Beşiktaş kazanırken Fenerbahçe dün gece Alanya`da puan kaybetti.

Süper Lig'de 38. haftası Atakaş Hatayspor - Gençlerbirliği maçıyla başladı. Akdeniz temsilcisi küme düşmeme mücadelesi veren Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi.

GOL YAĞMURU 

Yine küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Kayserispor sahasında ligin son sırasında bulunan Denizlispor'u ağırladı. Baştan sonra üstün olan ev sahibi sahadan 6-3'lük bir skorla galip ayrıldı.

ANTALYA SON ANDA 

Süper Lig'in 38. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Ersun Yanal yönetimindeki Antalya, son dakikada bulduğu gol ile beraberliği kaptı ve maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.

KAZANAN ÇIKMADI

Ege temsilcisi Göztepe sahasında Süper Lig devi Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan ve Karadeniz ekibinin 10 kişi kaldığı maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ ÖLDÜ ÖLDÜ DİRİLDİ 

Süper Lig lideri Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. 3-0 öne geçen siyah beyazlı ekip son dakikalarda yediği 2 gol ile zor anlar yaşasa da sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

EMRE ATTI G.SARAY KAZANDI 

Aynı saatte oynanan diğer bir karşılaşmada Galatasaray sahasında Konyaspor'u ağırladı. Son dakikalara kadar sarı kırmızılıların üstün oyunu sürerken gol 87. dakikada Emre Akbaba'nın ayağından geldi.

BAŞAKŞEHİR'DEN GERİ DÖNÜŞ 

Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir bu sezon küme düşmeme mücadelesi veriyor. Alt sıraların en önemli maçlarından biri olan Erzurumspor'a konuk olan İstanbul temsilcisi 10 kişi 1-0 geriye düşse de sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılmayı bildi.

15 MAÇA ÇIKTI 

Ligde son 14 maçını kaybetmeyen Sivasspor sahasında Malatyaspor'u ağırladı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri son dakikada bulduğu gol ile 3 puanı kazanan taraf oldu.

ANKARA'DA TEK GOL 

Hikmet Karaman ile yükselişe geçen Ankaragücü, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Konuk etti attığı tek gol ile 3 puanın sahibi oldu.

FENERBAHÇE YARA ALDI 

Emre Belözoğlu yönetiminde şampiyonluk yolunda ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe zorlu deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. İlk yarı sona ererken Gökhan Gönül'ün kırmızı kart gördüğü maçta sarı lacivertliler fırsatlar bulmasına rağmen sahadan 0-0 berabere aldı ve şampiyonluk yolunda yara aldı.