info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Son Nefeste 3 Puanın Sahibi Oldu

Galatasaray-Hatayspor maçında üç puan 88. dakikada geldi

Sezona galibiyetle başlayan Galatasaray, sahasında oynadığı maçta Hatayspor'u son dakikalarda bulduğu golle mağlup etti ve Avrupa sınavı öncesi moral buldu.

Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, Avrupa sınavı öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor’u konuk etti. İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmanın son dakikalarında gelen gol, Galatasaray’a üç puanı getirdi. Hatayspor’u 2-1 yenen Galatasaray, sezona ikide iki yaparak başladı. Hatayspor, 3. dakikada Lobjanizde ile öne geçerken, Galatasaray 30. dakikada Feghouli ile beraberliği yakaladı. Uzun süre berabere giden maçta son sözü 88. dakikada Luyindama söyledi.

Luyindama, Süper Lig kariyerindeki ilk golüne imza atmış oldu. İkinci yarı yoğun baskı Avrupa sınavı öncesi son provasına Hatayspor karşısında çıkan Galatasaray, hücuma çıkarken yaptığı pas hataları nedeniyle, tempoyu arttırmakta ve Hatayspor üzerinde istediği baskıyı kuramadı. Topu hızlı çevirebildiği anlarda ise önemli fırsatlar yakaladı. Ancak final paslarında ve son vuruşlarda etkisiz bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılılar, skoru arttırmakta başarılı olamadı.

İkinci yarıda galibiyet için saldıran ve rakip kalede yoğun baskı kuran Galatasaray, son dakikalarda attığı golle üç puana uzandı. Fatih Terim: İnanın bana, bazılarımız jetlag oldu İlginizi Çekebilir Fatih Terim: İnanın bana, bazılarımız jetlag oldu Hatayspor ise Muslera, Luyindama ve Nelsson’a yaptığı şok presle tehlikeler yaratmayı başardı. Orta sahada da presine devam eden, Taylan ve Berkan’ın rahat top yapmasını engelleyen Hatayspor, bu baskıyı ikinci yarıda sürdürmekte zorlandı.

Savunmaya çekilen konuk ekip, Galatasaray’a rahat oynama fırsatı verdi. İkinci yarının büyük bölümünde sarı-kırmızılıların baskısına karşı koymayı başaran Hatayspor, 88. dakikada yediği golle mağlup oldu.