info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Schalke, Galatasaray İle Eşleşmekten Memnun

Şampiyonlar Ligi nde Galatasaray ile eşleşen Allman ekibi Schalke 04, iyi bir kura çekmenin sevincini yaşıyor.

 

İlk maçın İstanbul'da oynanacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu belirten Schalke yöneticileri, "İyi bir kura çektik. Şu anda ligde krizli bir dönemde olsak da turu geçecek güçteyiz. Galatasaray tam dişimize göre bir rakip" dedi. UEFA Delegesi İngiltere'nin eski milli futbolcularından Steve McManaman'in Schalke için çok uğurlu bir kura çektiğini vurgulayan Alman medyası, Schalke'nin Galatasaray'la eşleşmesini, "Çok iyi bir kura. Turu Schalke'nin geçmesi kesinlikle mümkün" yorumlarıyla haberi manşetlerine taşıdı.
 
HAMİT ALTINTOP SEVİNCİ
 
Gelsenkirchen doğumlu olan ve bir dönem Schalke formasını giyen Hamit Altıntop ile karşılaşacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Alman ekibin takım kaptanı Benedikt Höwedes, "İyi bir kura olduğuna inancımız var. Fakat Galatasaray'ı küçümsemiyoruz. Aksine ciddiye alınacak bir rakip olarak görüyoruz" diye konuştu.
 
GOLCÜ BURAK VE ASLAN CEHENNEMİNE DİKKAT
 
Alman Kicker dergisi, "Golcü Burak Yılmaz'a dikkat" manşetiyle Schalkeli futbolculara uyarı yapan yorumunda, "Galatasaray'ın 'Aslan Cehennemi' adıyla bilinen stadından ve ateşli taraftarlarının önünden çıkmak pek kolay olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol atan Burak Yılmaz'a dikkat edilmesi gerekir. Zira Burak geçen sezon Türkiye liginde gol kralı olarak, golcü olduğunu göstermiştir" denildi. Ayrıca "Boğaziçi'ne yapılacak yolculuk çok rahat olmayacak. Zaten bu klasmanda keyif aramamak gerekir" yorumuyla da işin pek kolay olmayacağı görüşü ifade edildi.
 
SCHALKELİLER KURADAN MEMNUN
 
Schalke Teknik Direktörü Jens Keller, kuranın çok iyi olduğunu belirterek, Galatasaray karşısında turu geçeceklerini söyledi. Teknik direktör Keller, "Şampiyonlar Ligi'nde 16 takım arasında çeyrek finale yükselmek kolay değil. Zayıf rakipler yok. Fakat son 8 takıma yükselme şansımızın çok fazla olduğunu düşünüyorum. Eğer takım kendi gücünü ortaya koyarsa, zafer kesinlikle bizim olur" dedi Schalke Menajeri Horst Heldt ise açıklamasında, kuradan çok memnun olduğunu dile getirerek, "Galatasaray'ın gücü bizim seviyemizde. Eğer kura torbasına bakılacak olursa ne kadar güçlü takımlar olduğu görülüyordu. Bu kura bizim için çok şanslı olduğumuzu gösteriyor" dedi. İstanbul'u milli maçtan tanıdığını belirten kaptan Benedikt Höwedes de, iyi bir kura çektiklerinin sevincini yaşadığını vurgulayarak, "İstanbul'daki cadı kazanını andıran stadyumda işimiz zor. Çok ateşli taraftarları var" diye konuştu.