info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süperligin Yeni Lideri Galatasaray Oldu

Okan Buruk liderliğe oturdu ama Sivasspor maçı öncesi canı sıkıldı

Süper Lig'in yeni lideri Galatasaray, Sivasspor deplasmanı öncesinde İstanbulspor karşısında bir oyuncusunu cezadan dolayı kaybederken, iki futbolcusu da sakatlandı. Ayrıca Icardi'nin de hafta içindeki maçta olmayacağı Okan Buruk tarafından açıklandı.

Galatasaray, İstanbulspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturdu. 15. haftayı zirvede kapatan sarı-kırmızılı ekip, Perşembe günü saat 17.00’de Sivasspor’un karşısına çıkacak. Ligde 5 maçtır yenilmeyen Galatasaray, zorlu ve soğuk Sivas deplasmanında liderliğini korumak isteyecek. Ancak Okan Buruk’un İstanbulspor karşısındaki 3 puana sevinirken, cezalı duruma düşen ve sakatlanan oyuncularla üzüldü.

Müsabakaya ilk 11’de başlayan Torreira, yerini son anlarda Sergio Oliveira’ya bıraktı. Oyundan çıkarken zaman geçirmeye yönelik yavaş davrandığı gerekçesiyle hakem Abdulkadir Bitigen, tecrübeli futbolcuya sarı kart gösterdi. İstanbulspor müsabakası öncesinde sarı kart sınırında bulunan Torreira, cezalı duruma düştü ve ligin 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray’da genç sol beki Kazımcan Karataş ve Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö, sakatlanarak oyundan çıktı. Mücadelenin 64. dakikasında sol ayağından sakatlanan 19 yaşındaki futbolcu, saha içindeki müdahalenin ardından sağlık ekibinin yardımıyla soyunma odasına götürüldü. Kazımcan 66. dakikada yerini Patrick van Aanholt’a bıraktı. Hollandalı savunma oyuncusu Van Aanholt, 7. haftadaki Arabam.com Konyaspor maçından sonra ilk kez bir Süper Lig maçında süre buldu. Sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen Fredrik Midtsjö’nün yerine ise 74. dakikada Berkan Kutlu oyuna girdi.