info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yönetiminden Tüm Tekirdağ`a Çağrı

Biletler ücretsiz, ilk maçımızda desteğinizi bekliyoruz

Tekirdağspor yönetimi, Süleymanpaşa’da bir kafede basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yeni sezonun ilk iç saha maçı öncesi değerlendirmede bulundular. Tekirdağspor yönetiminden spor kulübünün basın sözcüsü Abdullah Yalçın, Genel Sekreter Yakup Tantan, taraftar sorumlusu Cenk Serim ve kulüp yöneticisi Soydan Piker katıldı.

Tekirdağspor Basın Sözcüsü Abdullah Yalçın; “Taraftarımızın ve Basın Mensuplarımızın Desteği Çok Önemli” Basın mensuplarının ilgisinin yoğun olmasından memnuniyetini dile getiren kulüp basın sözcüsü Abdullah Yalçın gazetecilere teşekkür ederken, ilk iç saha maçında taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Abdullah Yalçın; “Hedeflerimize giden yolda taraftarımızın ve basın mensuplarımızın desteği bizler için çok önemlidir. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğimize eminiz. Başarıya giden yolda bizi yalnız bırakmadığınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederiz” Dedi. Genel sekreter Yakup Tantan; “Bu hafta evimizde ilk maçımıza çıkıyoruz. Bizim için sezon başlıyor. Bu önemli günde, Pazar günü saat 15.00 da hem kıymetli taraftarlarımızı hem basın mensuplarımızı Namık Kemal stadına bekliyoruz.

Bu önemli maçta tribünde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın gerekeni yapacağına inancımız tamdır. Bu sezon Namık Kemal stadı tüm rakiplerimiz için zorlu bir deplasman olacaktır” Dedi. Tekirdağspor taraftar sorumlusu Cenk Serim; Pazar günü tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Tekirdağspor taraftarı cefakâr bir taraftardır ve her dönem takımın arkasında olmuştur. Sadece iyi günde değil her daim takımının yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bizim taraftarımız yağmur çamur demeden her zaman takımının arkasındadır ve her zaman varlığını hissettirecektir” Dedi. Tekirdağspor yönetiminden Taraftara Büyük Jest; “BÜTÜN SEZON MAÇLAR ÜCRETSİZ” Basın sözcüsü Abdullah Yalçın, “Bu sezon yönetim kurulu olarak güzel bir karar aldık. Bunun müjdesini taraftarımıza vermek istiyorum. Bu sezon tüm iç saha maçlarımızda biletler ücretsiz olacaktır.

Taraftarımızdan maç bileti ücreti almayacağız. Bizim taraftarımızdan beklentimiz, tribüne gelerek bu futbolcu kardeşlerimize inanmaları ve sonuna kadar desteklemeleridir. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece, hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimize yürekten inanıyoruz” Dedi. Tekirdağspor yönetimi bu akşamdan itibaren şehrin belirli noktalarını bayraklarla donatarak taraftarı havaya sokacak. Pazar günü Namık Kemal stadında saat 15.00 da Kasımpaşa Birlikspor ile karşılaşacak. Basın bilgilendirme toplantısı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin