info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’da Bruma Tutulmuyor

Bu sezon daha 3. haftada ligin en flaş ismi olan Galatasaray`ın ‘rüzgârın oğlu’ lakaplı futbolcusu Bruma dün de harikalar yarattı.

Yasin’in golünde asist yapan Portekizliyi maç boyunca en az 2 Kayserili markaja aldı ancak Bruma rakip tanımadı. 09:0111 Eylül 2016 Galatasaray’ın genç yıldızı Bruma tutulmuyor İsmi PSV ve WBA ile anılmasına karşın Galatasaray yönetiminin satmadığı ve elde tuttuğu Bruma, her geçen gün daha iyi oynamaya başladı. Henüz ligde 3 hafta geride kalırken, 21 yaşındaki futbolcu en dikkat çeken isim olmayı başardı. Geçen hafta oynanan Akhisar maçında 1 gol atıp, bir de asist yapan Bruma, dün de Yasin Öztekin'e gol pasını verdi.

Galatasaray’ın yeni transferi Nigel de Jong, Kayserispor maçında 2. yarıda ilk forma giymesine rağman maçı tamamlayamadı ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.İlgili Haberi Oku Karşılaşma boyunca sıkı markajda tutulan, en az iki futbolcunun karşıladığı Bruma, herkesi peşine takarak sahada fırtına gibi esti. Galatasaray taraftarının ‘rüzgârın oğlu' lakabını taktığı genç yıldız, yaptığı asistin yanı sıra her dakikada golü zorlayan ve takımını hücuma taşıyan isimdi. Riekerink'in sahada verdiği serbestliği de oldukça iyi kullandı.