info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

12 Dev Adam İzmirliler le Buluşuyor

Basketball World Cup 10 da mücadele edecek olan (A) Milli Basketbol Takımı nın 9 Ağustos Salı günü Forum Bornova da İzmirlilerle buluşacağı bildirildi. 12 Dev Adam İzmirliler le buluşuyor

Basketball World Cup 10'da mücadele edecek olan (A) Milli Basketbol Takımı'nın 9 Ağustos Salı günü Forum Bornova'da İzmirlilerle buluşacağı bildirildi.

Organizasyonun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, İzmir Halkapınar Spor Salonu'nun ev sahipliğinde 11-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Basketball World Cup 10 öncesinde, milli basketbolcuların İzmirli basketbolseverlerle Forum Bornova'da bir araya geleceği belirtildi.

Forum Bornova'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan imza gününün 9 Ağustos Salı günü saat 12.00'de başlayacağı, bu buluşma öncesinde yarından itibaren itibaren Basketball World Cup 10 organizasyonu dahilinde Forum Bornova'da basketbol parkı kurulacağı kaydedildi.

Aktivite alanının Basketbol World Cup 10'un sonuna kadar ziyaretçiler için açık olacağı bildirildi.

BİLET SATIŞLARI
Öte yandan, Türk Milli Takımı'nın yanı sıra Sırbistan, Ukrayna ve Almanya'nın katılacağı Basketball World Cup 10'un biletlerinin yoğun talep gördüğü, Biletix tarafından 26 Temmuz'da satışa sunulan biletlere turnuvanın başlamasına daha bir hafta olmasına rağmen İzmirli basketbolseverler tarafından ilgi gösterildiği kaydedildi.