info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anadolu Efes-Fenerbahçe 2.Rauntta

Anadolu Efes ile Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisinin 2. maçında bu akşam karşılaşacak.

Anadolu Efes`in ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu`nda oynanacak final serisinini ikinci maçı saat 18.00`de başlayacak. Serinin ilk maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmayı geriden gelerek 87-85 kazanan Fenerbahçe, seride 1-0 öne geçerek avantaj yakaladı. Saha avantajını ele geçiren sarı-lacivertli takım, deplasmandan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor. 

Başantrenör Ahmet Çakı yönetiminde 9. maçında ilk yenilgisini alan Anadolu Efes ise seyircisi önünde kazanarak seride eşitliği yakalamayı hedefliyor. 

Basketbolseverler, 18.00`da başlayacak bu önemli mücadeleyi NTV Spor`dan canlı ve şifresiz izleyebilecek. 

Fenerbahçe, bu sezon rakibine karşı oynadığı maçlarda üstünlük yakaladı. Bu sezon, 6. kez karşı karşıya gelecek iki ekibin daha önceki 5 maçının 4`ünü sarı-lacivertli ekip kazandı. Ligde normal sezonda iki takım da sahasındaki maçlarda galip geldi. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda aynı grupta yer aldığı rakibi karşısında iki maçtan da sahadan galibiyetle ayrıldı. Play-off final serisinde 3 Haziran`da da rakibini yenmeyi başaran sarı-lacivertliler, Anadolu Efes karşısında oynadığı son 4 maçı da kazanmayı bildi.