info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Ülker den Uyarı

Fenerbahçe Ülker in, Basketbol THY Avrupa Ligi nde Olympiakos ile yapılan maçta taraftarlarının sahaya attıkları yabancı maddeler nedeniyle para cezası aldığı belirtilirken, taraftarlara uyarıda bulunuldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Olympiakos maçında atılan yabancı maddeler sebebiyle Avrupa Ligi Organizasyonu tarafından kulübe 4 bin 500 avro para cezası verildiği duyurulurken, “Bu tarz davranışlar kulübümüze maddi ve manevi olarak büyük zarar vermektedir. Bundan sonra yapılacak ihlallerde kulübümüzün çok daha ağır yaptırımlarla cezalandırılması söz konusudur. Taraftarlarımızın takımımıza ağır cezalar gelmemesi adına bu konuda son derece dikkatli olmalarını önemle rica ederiz” denildi.

Avrupa Ligi ceza sistemine göre, benzer olaylar için ihtar, 5 bin avroya kadar para cezası, hükmen mağlubiyet veya turdan ihraç edilme, takımın puanlarının silinmesi, bir sezon boyunca Avrupa Ligi müsabakalarından men edilme, spor salonunun 2 maç ile 1 ay arasında kapatılması, nötr bir salonda veya seyircisiz bir şekilde maçın tekrar oynatılması ve maçların seyircisiz oynanması cezalarının verilebileceği aktarıldı.