info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

N Dong Galatasaray da

Barcelona kendi resmi sitesinden duyurdu. Katalan devinin yıldız ismi N Dong yeni sezonda Galatasaray Medical Park forması giyecek.

 

Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 34 yaşındaki 2.13'lük dev pivot, Katalan ekibinin yeni sözleşme teklifini reddetti ve sarı-kırmızılı kulüpten gelen transfer teklifine 'evet' dedi.
 
'Ndong Barcelona'da devam etmeyecek' başlığıyla yapılan duyuruda “2009'da Malaga'dan gelen ve 3 sezonda 11 kez kupa sevinci yaşayan oyuncumuz kulübümüzden ayrılıyor. Kendisi Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmiştir” ifadelerine yer verildi. İspanyol As gazetesi de Ndong'un Galatasaray'a transferini sütunlarına taşırken, Barça'nın 1 milyon euronun altında bir ücret teklif ettiğini ancak deneyimli oyuncunun sarı-kırmızılılardan gelen senelik 1.2 milyon euroya evet dediğini duyurdu.
 
Barcelona ile 3 sezon boyunca 1 Euroleague ve 2 İspanya şampiyonluğu yaşayan Senegal asıllı oyuncu kulübüyle 2 İspanya Kupası ile 3 kez de İspanya Süper Kupası'nı kaldırmıştı.
Kaynak : Sporx