info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müthiş maçta gol yağmuru!

9 puanımız oldu. Ligi 3. bitirme şansımız var. Yolumuza devam edeceğiz.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, sahasında oynadığı maçta MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti.

5'inci dakikada sol kanattan Olcan'ın kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Cenk'in şutunda kaleci Özden topu çizgi üzerinde kontrol etti.

10'uncu dakikada Özgür'ün soldan yaptığı ortada seken top Gabriç'in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda defans topu kornere çeldi.

20'nci dakikada Cenk'in soldan ortasında topla buluşan Olcan gelişine vurdu. Dönen topu defans kornere gönderdi.

45'inci dakikada topla buluşan Olcan'ın ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla auta çıktı.

58'inci dakikada Wagner'in pasında topla buluşan Olcan dönerek vuruşunu yaptı. Top sağ köşeden ağlarla buluştu:1-0 60'ıncı dakikada Gaziantepspor'un kazandığı serbest vuruşu kullanan Cenk'in şutunda top barajdan döndü. Dönen topu tekrar tamamlayan Cenk'in meşin yuvarlağı filelerle buluştu:2-0 66'ncı dakikada MKE Ankaragücü'nün kullandığı korner atışında Jan Rajnoch kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi:2-1 76'ncı dakikada ceza sahası içerisinde Murat Ceylan'ın pasıyla buluşan Cenk sert bir vuruşla topu filelere gönderdi:3-1 88'inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Özgür'ün sol ayağıyla sert ve düzgün vuruşunda top filelerle buluştu:3-2

MAÇIN ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Ankaragücü’nü 3-2 yenen Gaziantepspor’da, teknik direktör Tolunay Kafkas, aldıkları sonucun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kafkas, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, zor bir maç olacağını bildiklerini, özellikle Beşiktaş maçındaki yüksek tempodan sonra Ankaragücü’ne karşı aldıkları sonuçtan mutlu olduklarını söyledi.

Kafkas, şöyle devam etti: "9 puanımız oldu. Ligi 3. bitirme şansımız var. Yolumuza devam edeceğiz.

Haftaya Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Oldukça zor bir maç olacak. Bu kupa daha bitmedi. Bunun sonuçları var. Hedefleri daha kapatmadık. Biz Real Madrid değiliz, zaman zaman hatalarımız olacak. Ama gücümüz var. Önemli olan takımın oynadığı oyunla ilgili sıkıntı olmaması. Bu da çok doğal takımların iniş ve çıkışları oluyor. İniş ve çıkışlar yaşadık, bu da çok doğal bunun devamını getirmek istiyoruz." Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası’nda rövanşta Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, "Bu iş bitmedi, kimse Neuchatel-Galatasaray maçını unutmasın. Son sözü biz söyleyeceğiz, buna gücümüz var" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligde iddiasız olduklarını, ancak bugün hakemin kötü bir yönetim sergilediğini savundu.