info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

5 Patrondan Cardozo Hediye

Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Abdullah Kiğılı, Nihat Özdemir ile Ali Koç maliyetin 8 milyon eurosunu karşılayacak. Cardozo, Salzburg karşılaşmasına yetişecek.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Topuk Yaylası’nda taraftarlara ‘Siz isteyin, Cardozo’yu da getiririm” sözü gerçekleşiyor. Yıldırım’ın organizasyonuyla Cardozo kulübe yük edilmeden Fenerli işadamlarının desteğiyle finanse edilecek.
 
4 MİLYON EUROSU KULÜPTEN
 
Yıldırım’ın öncülüğünü yapacağı kampanyada Sow’un transferinde uygulanacak yöntem tekrarlanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Kiğılı, eski yöneticilerden Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk de bu transferin gerçekleşmesinde ekonomik katkı sağlayacak. F.Bahçeli işadamlarının bu transfer için sağlayacağı katkı 8 milyon euro olacak. Kalan bölüm ise kulüp tarafından ödenecek.
 
ÇETİN PAZARLIK SÜRÜYOR
 
Cardozo için transfer görüşmelerini ise İdari Menajer Hasan Çetinkaya yürütüyor. Dün Portekiz’e giden Çetinkaya’nın Benficalı yöneticilerle görüşmeleri hafta başına kadar noktalaması bekleniyor. 15 milyon euro isteyen Benfica, bunda geri adım atmış ve 12 milyon euroya kadar inmişti.
 
PLAY-OFF TURUNA GELECEK
 
Yönetim bu oyuncunun Devler Ligi ön eleme maçına kadar yetiştirilmesini istiyordu. Planlarını buna göre yapan F.Bahçe, Salzburg’la eşleştikten sonra çok da aceleci değil. Çünkü Cardozo olmadan da bu turun geçileceğine herkes kesin gözle bakıyor. Yine de Paraguaylı yıldızın transferinin bitirilmesi halinde UEFA’ya verilecek listeye eklenmesi planlanıyor.