info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

6 Maç Kaldı ‘ARTIK 3 puan zamanı’

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, ligin bitimine 6 maç kala futbolu değil sonucu düşündüklerini söyledi, “Esas olan bizim için üç puan. Umarım bundan sonra da kalan maçlardan galibiyetle ayrılırız” yorumunu yaptı

Eskişehirspor galibiyeti, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı iyice rahatlattı. Artık sadece üç puanı düşündüklerini söyleyen Kocaman, Galatasaray-Trabzonspor maçına da esprili bir dille yaklaştı, “Bizim yapabileceğimiz tek şey, maçı izlemek” yorumunu yaptı.
Eskişehirspor’un kendi sahasında son dönemde çok başarılı olduğuna dikkat çeken sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Maçtan önce bu bizim işimizi güçleştiriyordu. Karşımızda, diri, organize bir takım vardı. Organize bir gol bulup bizi kendimize getirdiler. Maça kontrollü başlamıştık, golle beraber rakip kaleye gittik. Hemen gol bulmamız, maça bağlanmamıza neden oldu. İkinci golü de bulduk. Farkı artırabilecek pozisyon da bulduk. Net pozisyonlara girdik ama atamadık. Bu şanssızlıktı. Ancak bizim için esas olan üç puan. Kalan altı maçı kazanmak da en büyük dileğimiz” diye konuştu.

Caner planı tuttu
10 hafta biriktire biriktire bugünlere geldiklerini ifade eden Aykut hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geçen hafta berabere kalarak liderliği Trabzonspor’a verdik ve bu hafta yeni bir başlangıç yapmak için fırsattı. Bu galibiyet, artık yarıştaki gücümüzü göstermek açısından önemliydi.”
Sol kanatta oynattığı Caner için de ayrı bir paragraf açan Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Maçlardan önce kafamızdan bir sürü şeyler geçiyor. Planlar yapılıyor; bunlar bazen tutuyor, bazen tutumuyor. Ama Caner’in orada oynaması planı tuttu. Attığı gol de sadece o işin kremasıydı” ifadesini kullandı.