info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Almanya Kupası nda sert maç!

Bundesliga da şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Bayern Münih ile Schalke, Almanya Kupası nda finale kalmak için mücadele verecekler.

Almanya Kupası'nda finale yükselmek isteyen 4 takım kıyasıya mücadele edecekler.

1 Mart Salı günü iki 2. lig ekibi MSV Duisburg ile Energie Cottbus finale kalma mücadelesi verecekler. Duisburg Wedau Stadı'nda 20.30'da start alacak karşılaşma Almanya ARD Televizyonu ile SKY TV'den canlı verilecek. Duisburg'da Tanju Öztürk, Olcay Şahan ve Sefa Yılmaz'ın orta sahadaki başarılı futbolları antrenörünü sevindiriyor

YARALI DEVLER KUPADA ÇARPIŞIYOR

Bundesliga'da şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Bayern Münih ile Schalke, Almanya Kupası'nda finale kalmak için mücadele verecekler.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ve kadrolarında dünya yıldızlarını barındıran Bayern Münih ile Schalke, 2 Mart Çarşamba günü Münih Allianz Arena'da kapışacak. Saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma Almanya ZDF Kanalı ve SKY TV'de naklen yayımlanacak.

Her iki takımında ligde şampiyonluk şansının olmaması nedeniyle yönleri Almanya Kupası'na çevrildi. Kupanın son şampiyonu Hamit Altıntop'un takımı Bayern Münih umudunu Fransız Ribery, Hollandalı Robben ve Alman milli takım yıldızları Schweinsteiger, Müller, Gomez ve Lahm gibi ünlü starlarına bağladı. Schalke'de ise İspanyol Raul, Hollandalı Huntelaar, Alman milliler Metzelder ve kaleci Neuer'li kadrosuna güveniyor.

18 Almanya 1. Lig ekibi ile 18 Almanya 2. Lig takımı yanında 28 amatör bölge kupa şampiyonunun katıldığı Almanya Kupa finali ise 21 Mayıs Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.