info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Antalyaspor Beşiktaş’ı Devirdi

Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor’a 2-0 yenildi ve ilk resmi mağlubiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında hocasız Beşiktaş, eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın takımı Antalyaspor'a konuk oldu. Slaven Bilic'in Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle tribünden takip ettiği mücadelede ev sahibi ekibin golleri Diarra'dan geldi.

DIARRA ÖNE GEÇİRDİ

Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıdan gol sesi çıkmazken, dengeyi değiştiren gol ikinci yarının hemen başında geldi. Savunmanın arasına atılan topa iyi hareketlenen Diarra iki Beşiktaşlı oyuncuyu geçti ve düzgün bir vuruşla 47. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti.

ANTALYA'DA DIARRA ŞOV

Bu golün hemen ardından 53. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Senegalli, Beşiktaş savunmasının önde yakalayınca iyi koştu ve kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu iyi değerlendirdi.Kalan dakikalarda gol için bastıran siyah beyazlı takım, çok sayıda fırsat bulsa da eski file bekçisi Hakan'ı geçemeyince Antalya deplasmanından puansız döndü. Bu sonucun ardından ligdeki ilk galibiyetini alan Antalyaspor 6 puanla 12. sıraya yükselirken, Beşiktaş 12 puanla 3. sırada kaldı.