info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arena dan Atletico ya

Arda, Konyaspor la cuma günü Türk Telekom Arena da oynanacak maçta Galatasaray a veda edecek. Atletico Madrid le anlaşan milli futbolcu, Fatih Terim in takımın başına geçmesi halinde bile kesin olarak İspanya ya gitmek istiyor

Galatasaray'da, Arda Turan dönemi Konyaspor maçıyla bitiyor.    Başkan Ünal Aysal'ın büyük bir güçle koltuğa oturmasından sonra takımda yapılacak operasyonun ana gündem maddelerinden biri de genç kaptanın geleceği konusuydu. Milli futbolcunun iki sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymesini istediklerini ifade eden Aysal, yeni sezon planlarını Arda'sız yapmak zorunda kalacak. Çünkü, Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu olarak gösterilen Arda, Avrupa'ya açılma konusunda kararlı ve büyük bir olasılıkla da önümüzdeki sezon La Liga'da, Atletico Madrid formasını giyecek.
Arda Turan ayrılma konusundaki kesin kararını yakın çevresine anlatırken, Başkan Aysal ve ekibinin oluşturmak istediği iddialı kadroya karşın düşüncesinin değişmeyeceğini açıkladı. Milli futbolcunun, Fatih Terim'in takımın başına geçmesi halinde bile İspanya'ya gitmeye kararlı olduğu vurgulandı.
İki haftadır belindeki rahatsızlık yüzünden forma giyemeyen sarı-kırmızılı futbolcunun, Türk Telekom Arena'da cuma akşamı Konyaspor'la oynayacakları maçta Galatasaray'a veda etmek istediği kaydedildi.

Transfer için kaynak
Prensip anlaşmasına vardığı Atletico Madrid'in de, UEFA Avrupa Ligi'ni garantilemesiyle önündeki en büyük engel ortadan kalkan Arda Turan için İspanyol devinin 14 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu belirtildi. Başkan Ünal Aysal ve transfer ekibi, Arda'dan gelecek parayı başta Trabszonsporlu Selçuk İnan olmak üzere kadroya dahil edilmeleri düşünülen yerli futbolcular için kullanacak.

Arda takımla çalıştı
Cim-Bom'da iki günlük izin bitti. Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'la cuma günü Türk Telekom Arena'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Futbolcular basına kapalı antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Kondisyon çalışmalarıyla süren idman, çift kale maçla sona erdi. Belindeki sakatlığı düzelen kaptan Arda Turan da antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Sakatlıkları bulunan Zapata, Mustafa Sarp ve Çağlar Birinci koşuyla yetinirken, Aykut ve Anıl tedavi oldu. Milan Baros ve Juan Pablo Pino fizyoterapist eşliğinde çalıştı, Arjantin Milli Takımı’na çağrılan Emiliano İnsua ise ülkesine gitti.