info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aslan, Arena’da Mutlu

Kongre sürecenin gölgesinde kötü gidişe son vermek isteyen Aslan, şeytanın bacağını Sivasspor karşısında kırdı.

Son üç resmi maçında Eskişehirspor ve Anderlecht ile berabere kalan Balıkesirspor'a ise yenilen sarı-kırmızılılar, bu kez 3 puanı 2 golle kaptı. G.Saray'a galibiyeti getiren golleri Chedjou ve Burak kaydederken ikinci gol sonrası yaşanan sevinç geceye damga vurdu: 2-1
 
Sivasspor'un tek sayısı 70. dakikada Chrisantus'tan geldi.
 
2-1'lik galibiyet sonrası Galatasaray puanını 7'ye çıkarırken Sivasspor ise 2 puanda kaldı.
 
Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Sivasspor kozlarını paylaştı.
 
Teknik direktör Cesare Prandelli, ligde son yapılan Balıkesirspor maçının ilk 11'inde yer alan 3 ismi yedeğe çekti. İtalyan çalıştırıcı, Bruma, Yekta Kurtuluş ve Yasin Öztekin'e yedekler arasında yer verirken, Melo, Olcan Adın ve Veysel Sarı'yı ise ilk 11'de sahaya sürdü.
 
Prandelli, yedek kadroda 3 yabancı oyuncu hakkı bulunmasına karşın yalnızca Bruma'yı tercih ederken, Pandev ile Telles'i ise kadroya almadı.
 
Karşılaşmayı, olağanüstü seçimli genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da locasından takip etti.
 
Türk Telekom Arena'da karşılaşmaya etkili başlayan taraf Sivasspor oldu. Konuk ekip henüz 2. dakikada Utaka ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın başında kalesinde tehlikeye yaşayan Galatasaray'ın rakibine cevabı gecikmedi. Burak Yılmaz'ın pasında topla buluşan Dzemaili'nin vuruşu az farkla dışarı gitti.
 
Oldukça tempolu başlayan karşılaşmada iki takım da bol bol pozisyona girmeyi başardı. Özellikle Utaka ile etkili olan Sivasspor kontra ataklarla Galatasaray kalesinde golü aradı.