info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aslan Çıkış Arıyor

Lider Galatasaray, kötü gidişe Başkent’te dur demek istiyor! Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen sarı kırmızılılar, Gençlerbirliği’ne konuk oluyor.

 

Sezona iyi başlayan ancak ardından hem ligde hem Avrupa’da mağlubiyetler yaşayan Galatasaray, Milli maç arasının ardından kötü gidişe Gençlerbirliği deplasmanında dur demek istiyor.
 
Lider Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne konuk olacağı Süper Lig 8. hafta açılış maçı nasıl sonuçlanır?
 
Şampiyonlar Ligi'nde önümüzdeki Salı günü Cluj ile karşılaşacak olan Galatasaray, zorlu maç öncesi Ankara'da Gençlerbirliği ile 3 puan mücadelesi yapacak.
 
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Halis Özkahya’nın yöneteceği mücadele Skorist.com’dan canlı aktarılacak.
 
MUHTEMEL 11
Sarı kırmızılı takım, Ankara'ya 19 kişilik kafile ile gitti. Kadroya, ilk etapta milli takımlardan sakat dönen 6 futbolcu da dahil edildi. Galatasaray sağlık heyetinin, olumlu rapor verdiği Burak, Selçuk, Semih, Hamit, Hakan ve Elmander Ankara'ya götürüldü. Ancak daha sonra yapılan muayenelerinde Selçuk İnan kadrodan çıkarıldı. Sercan Yıldırım'ın da kadroda yer almadığı açıklandı. 
   
Galatasaray'da sakatlığı devam eden Ujfalusi, cezası süren Engin Baytar'la birlikte Gökhan Zan, Baros, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ise İstanbul'da bırakıldı.
 
Galatasaray'ın Gençlerbirliği maçına Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Emre Çolak, Melo, Amrabat, Umut, Elmander 11’iyle çıkması bekleniyor. 
 
ALBAYRAK: “KÖTÜ SONUÇLARI UNUTTURMAK İSTİYORUZ”
Başkent yolculuğu öncesinde basın mensuplarına kısa açıklamada bulunan Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak Gençlerbirliği deplasmanında kazanacakları galibiyetle son haftalardaki kötü sonuçları unutturmak istediklerini söyledi.
 
TARAFTAR KARŞILAMADI 
1 saatlik uçak yolculuğu ile Ankara'ya ulaşan Galatasaray kafilesini karşılayan taraftarların olmaması dikkat çekti.