info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı sonrası Fatih Terim’in söylediği sözlerin çok doğru olduğunu söyledi, “Saygı ve benzeri şeylerle ilgili ben de öyle düşünüyorum” dedi

Kocaman, yakın çekim yapmamaları konusunda kameramanları uyardı. Kocaman, “Biz işimizi yapıyoruz” cevabı üzerine bir hayli sinirlendi.

Kocaman, yakın çekim yapmamaları konusunda kameramanları uyardı. Kocaman, “Biz işimizi yapıyoruz” cevabı üzerine bir hayli sinirlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Kalan iki maçımızı da kazanırsak şampiyon olacağımızı biliyoruz” dedi.
Kocaman, “Fenerbahçe bu tip atmosferlerde tarihi boyunca çok maç oynadı. Hep söylüyoruz, futbol karşılaşması bu, bir oyun, savaş değil. Ne kendi sahamızda ne de başka yerlere gittiğimizde böyle. Bu oyunun geriliminin, şiddetinin zaman zaman oyun içinde kaldığı zaman artması çok doğal. Tabii ki Trabzonspor karşılaşması da böyle bir maç olacak. Ancak bundan da çekinmiyoruz. Yapabildiğimiz becerebildiğimiz kadar oyunun kontrolünü alıp oynamaya çalışacağız. Ama şunu biliyoruz. İki maçı kazanırsak şampiyon olacağız. Çok şükür ki bu günleri gördük” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, önceki günkü maçtan sonra yaptıkları açıklamalarla ilgili ne düşündüğü sorusunu cevaplayan Kocaman, “Söylenen sözlere bakıldığı zaman, düşündüğüm zaman Terim’in söylediklerine, saygı ve benzeri şeylerle ilgili, zaten aynı şeyleri düşünüyorum. İmzamı atarım, çok doğru şeyler söyledi. Aynı şekilde düşünüyorum ben de. Söyledikleri doğru. Şenol Güneş’in söylediklerini çok anlayamadım ve kavrayamadım” diye konuştu.