info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aysal Londra da gündem Drogba

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal önceki gün İngiltere ye gitti, dün Drogba için Chelsea li yetkililerle bir araya geldi. Aynı saatlerde kulüpten Londra daki bir banka hesabına tam 5.7 milyon Euro havale edildi!

Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği transfer bombası yakında patlıyor! Önceki gün İngiltere’ye giden Ünal Aysal, Londra’da Chelsea kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Fildişili oyuncuyu gönderme planları payan Maviler, bonservis bedeli için 8 milyon Euro’luk bir ücret belirlemişti. Aysal, dün gerçekleşen görüşmede bu fiyatta indirime gidilmesini talep etti. Beklenen teklifler gelmediği için Chelsea yöneticilerinin pazarlığa sıcak baktığı ve Galatasaray’ın istediği rakamı kabul ettiği öğrenildi. İngiltere’de bunlar yaşanırken, Türkiye’de de hareketli saatler yaşanıyordu. Yönetim, Denizbank’tan 22 milyon Euro’luk teminat mektubu aldı. Ardından kulüpten, Londra’daki bir banka hesabına 5.7 milyon Euro’luk bir havale işlemi gerçekleştirildi.

Kalmak istiyor ama...

Didier Drogba, özellikle sezonun ikinci yarısında yedek kulübesine mahkum kaldı. Ancelotti’yle arası bozulduğu için ayrılmayı kafasına koymuştu. Ancak İtalyan teknik adamın kovulmasının ardından yıldız futbolcu kararını değiştirerek kalmak istediğini açıkladı. Kadroda büyük bir revizyona giderek, gençleştirme operasyonu yapmayı planlayan Chelsea yönetimi ise bu talebi geri çevirdi. Drogba’yla ilgilendiği iddia edilen Tottenham, bu haberleri yalanlamıştı. Tecrübeli forveti eski takımı Marsilya da transfer etmek istiyor ancak yıllık ücreti yüksek olduğu için, Drogba’nın indirime gitmesini bekliyorlar. Sponsor desteği sayesinde bu konuda sıkıntı yaşamayan Galatasaray’ın, golcü oyuncu ve menaceriyle el sıkıştığı kaydedildi