info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bal ligi 11. grupta ilk devrenin son maçları bu gün oynanan 7 karşılaşmayla tamamlandı

Bal ligi 11. grupta ilk devrenin son maçları bu gün oynanan 7 karşılaşmayla tamamlandı.

Bal ligi 11. grupta ilk devrenin son maçları bu gün oynanan 7 karşılaşmayla tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta liderliğe yükselen İstanbul Sultangazi takımı maçın başında Lüleburgazspor’a 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen daha sonra, bulduğu 3 gol ile 30 puana yükselerek ilk devre liderliğini sürdürdü.

BAL ligi 11. Grupta averaj ile ikinciliğe bu hafta sahasında İzmit Ç.plajyolu spor’u 3-0 mağlup ederek averajla ilk devreyi ikinci olarak tamamladı.

Geçtiğimiz hafta 2. durumdaki Edirne GK. Sahasında ki olaylı maç sonrası Sultangazispor ‘a 4-2 mağlup olduktan sonra bu hafta deplasman da oynadığı Babaeski spor maçını 1-0 kazanarak puanı 27 ye çıkararak sıralamada averjla  üçüncü oldu.

Tekirdağspor’un Edirnespor GK. maçından sonra deplasmanda oynadığı Lüleburgazspor maçında 2-2 berabere kalmasıyla kaybedilen 2 puan’ın dezavantajı sonucu bu hafta ki sahasında oynayacağı Bağcılarspor maçı ilk devrenin son maçı olması ve mutlak galibiyet parolasıyla başlayan maçta takımın en çok gol atan ve sahanın en iyilerinden olan Birol’un attığı gol ile 1-0 galip geldi.

Geçtiğimiz yıl Tekirdağspor da oynayan oyuncuların bazıları rakip olarak kendi takımlarına karşı Bağcılarspor takımında forma giyerek mücadele verdiler.Bağcılarspor takımının tenkis sorumlusu Bülent Daşdan da Tekirdağspordan puan alabilmek için çok mücadele verdi ama, hakeme yaptığı itiraz sonucu sahadan ihraç edildi. Bağcılarspor takımının Tekirdağspor maçına kadar oynadığı son 5 maçta sahasında veya deplasmanda kaybettikleri için bu maçta çok ümitli olarak Tekirdağ’a geldiler. İdarecilerden alınan bilgiye göre sporcular ve teknik kadro ile bazı yeni kararlar alacaklarını belirttiler.