info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Barcelona Zirveyi Bırakmıyor

Barcelona, İspanya La Liga’da Sporting Gijon’a konuk oldu. Katalan ekibi, NTV Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmayı Adriano’nun ilk yarıda attığı golle 1-0 kazanarak bu haftayı ilk sırada kapattı.

İspanya La Liga’da Barcelona, Sporting Gijon’a konuk oldu.

Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Barcelona, Adriano’nun 12. dakikada kaydettiği tek golle rakibini 1-0 mağlup etti ve bu haftayı da zirvede tamamladı.

Barcelona bu galibiyetle puanını 14'e çıkarırken, ligin son sırasında yer alan Sporting Gijon da 1 puanda kaldı.

Maça etkili başlayan takım konuk Barcelona oldu. Oyunun kontrolünü eline alan Katalan ekibi, Sporting Gijon kalesinde net pozisyonlar yakaladı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Xavi’nin ceza sahası dışından çektiği sert şutta top direkten geri geldi. Pozisyonu çok iyi takip eden Adriano, topu önünde bulduktan sonra yerden düzgün bir vuruşla golü kaydetti: 0-1.

Oyunu ev sahibi takımın sahasına yıkan Barcelona, çok net fırsatlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda etkili olamadı. Sporting Gijon kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede gol aradı, ancak başarılı olamadı ve ilk devre Katalan ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da topa daha fazla hakim olan taraf Barcelona oldu. Konuk ekip kapanan Sporting Gijon savunmasını aşmakta sıkıntı yaşadı. Ev sahibi takım daha fazla risk alarak ileri çıkmasına rağmen istediği pozisyonları üretemedi.

İkinci yarıda gol sesi çıkmazken, Barcelona ilk yarıda Adriano’nun attığı golle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve bu haftayı ilk sırada tamamladı.

La Liga'da günün diğer sonuçları:

Real Sociedad: 1 - Athletic Bilbao: 2
Real Betis: 0 - Levante: 1