info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bayern Münih Manchester City’i Dağıttı

Bayern Münih yoluna kayıpsız devam ediyor! Şampiyonlar Ligi’nde Bavyera ekibi, konuk olduğu Manchester City’i 3-1 mağlup ederek gruptaki ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Bayern Münih, deplasmanda Manchester City'i 3-1 mağlup etti. Bavyera ekibine galibiyeti getiren golleri Frank Ribery, Thomas Müller ve Arjen Robben'den geldi. City'nin tek sayısını ise Alvaro Negredo kaydetti.
 
Manchester City-Bayern Münih 1-3
 
Karşılaşmaya rakibine oranla daha baskılı başlayan Bayern Münih, 6. dakikada Fansız yıldızı Frank Ribery'nin ceza sahası dışından vurduğu müthiş şutla 1-0 öne geçti.
İlerleyen dakikalarda Manchester City, rakip kalede beraberlik golü için pozisyonlar üretse de sonuca gidemedi ve ilk yarı Almanların 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya da etkili başlayan Bavyera ekibi, 56. dakikada Müller ile farkı 2'ye çıkardı. Orta sahadan atılan uzun top sonucunda defansın arkasına sarkan Thomas Müller, kaleciyi geçerek boş kaleye topu ağlara gönderdi.
Golden 4 dakika sonra hızlı gelişen Münih atağında ceza sahasına giren Arjen Robben, sert ve düzgün bir şutla skoru 3-0 yaptı.
 
Maçın 80. dakikasında Manchester City, İspanyol oyuncusu Alvaro Negredo ile farkı 2'ye indirdi.
 
Bayern Münih'te Jerome Boateng, 86. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
 
Karşılaşmanın geri kalan dakikaları başka gol getirmezken Bayern Münih, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve iki maç sonunda puanını 6'ya çıkardı. City ise, 3 puanda kaldı.