info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş: 1 - Sivasspor: 1

Beşiktaş, çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmada 1-0 üstünlüğünü koruyamadı ve Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. İşte goller...

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği karşılaşmada Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Siyah-Beyazlılar, 5. dakikada Hugo Almeida ile 1-0 öne geçti. Sivasspor, 71'de Manuel da Costa ile durumu 1-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı. Zirve yarışında yara alanBeşiktaş, bu sonucun ardından 26'ya, Sivasspor ise 23'e yükseltti.
 
Siyah-beyazlılar, bu beraberlikle 27 puanla ikinci sırada yer alan Kasımpaşa'yı geçme şansını da kullanamadı.
8 maçtır yenilmiyor
 
Beşiktaş, Sivasspor beraberliği ile puan kaybetmesine rağmen ligdeki yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı. Ligde en son 6. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlılar, daha sonra yaptığı 8 maçta 3 galibiyet, 5 de beraberlik elde etti.
 
Bu süreçte, Beşiktaş, Eskişehirspor'u 1-0, Kayserispor'u 3-0, Torku Konyaspor'u da 3-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor ile golsüz, Sivasspor ile de 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe maçlarında da sahadan 3-3 beraberliklerle ayrıldı. "Kara Kartallar", bu dönemde yenilmemesine rağmen toplam 10 puan kaybetti.
 
Almeida, gollerine devam etti
 
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, Sivasspor maçında da gollerine devam etti. Ligde üst üste 3. maçında da golle buluşan Almeida, Süper Lig'deki gol sayısını 9'a çıkardı. Portekizli futbolcu, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor (2), Bursaspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Fenerbahçe (2) maçlarının ardından Sivasspor ağlarını da havalandırmayı başardı.
 
Gökhan Töre, sakatlandı Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Gökhan Töre de katıldı. Milli futbolcu, Sivasspor maçının 48. dakikasında sakatlandı. Sedyeyle sahayı terk eden Gökhan'ın durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi.
 
Gökhan'ın yerine, 52. dakikada Filip Holosko oyuna dahil oldu.
 
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç
 
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Escude, Motta,  Gökhan Töre (Dk. 52 Holosko), Hutchinson, Mehmet Akgün, Fernandes (Dk. 58  Muhammed Demirci), Olcay Şahan (Dk. 78 Mustafa Pektemek), Almeida
 
Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, Da Costa, Ümit Kurt, Aydın  Karabulut, Burhan Eşer (Dk. 81 Hakan Arslan), Kadir Bekmezci, Taouil (Dk. 90 Eren  Aydın), Chahechouhe, Utaka, Djebbour
 
Goller: Dk. 5 Almeida (Beşiktaş), Dk. 71 Da Costa (Sivasspor)
Sarı kart: Dk. 70 Escude (Beşiktaş)