info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Antalyaspor Maçına Hazır

İlk iki maçını galibiyetle kapatan Beşiktaş Antalyaspor karşısında da galip gelerek yeni sezonda yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Henüz galibiyet tanışamayan Antalyaspor ise ilk 3 puanını BJK karşısında almak istiyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Vodefone Park’ta Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u ağırlıyor. Partizan maçı ile devam eden yorucu maç temposuna rağmen evinde Antalyaspor’a karşı 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Beşiktaş, kadroda revizyona gitmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon kötü sonuçların ardından kümeden düşme tehlikesi yaşayan Antalyaspor bu sezon da aynı kabusu görmemek için kazanmak istiyor. Mücadeleyi takip etmek isteyen taraftarlar ise “Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte, BJK Antalya maçı detayları… 26 Ağustos Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Halis Özkahya’nın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İstanbul'a dün akşam gelen Karius, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde bu sabah bir dizi teste tabi tutuldu. Kontroller kapsamında 25 yaşındaki kaleci, kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz bölümlerinde muayene edildi. Liverpool Kulübü, Loris Karius'un 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralandığını açıklamıştı. Karius'un, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın bu akşam sahasında Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayı tribünden izlemesi bekleniyor.

GÜNÜN DİĞER MAÇLARI SPOR TOTO SÜPER LİG

19.15 Demir Grup Sivasspor – Kasımpaşa

21.45 Beşiktaş – Antalyaspor

21.45 Atiker Konyaspor – Bursaspor