info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş - Fenerbahçe Karşılaşması 25 TL

31 Temmuz da Erzurum da oynanacak TFF Süper Kupa final maçı biletleri beklentilerin altında bir fiyata satılacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş arasında 31 Temmuz'da Erzurum'da oynanacak TFF Süper Kupa final maçı için hazırlıklar sürdürülüyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Haziran günü Erzurum'da yaptığı mitingde Süper Kupanın Erzurum'da oynanacağını açıklamıştı. 27 Ocak- 6 Şubat arasında yapılan 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının açılış ve kapanış törenlerinin olduğu Yeni Erzurum (Cemal Gürsel) Stadyumu'nda hazırlıklara başlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, "Stadyumda eksiklikler var. Kış oyunlarında zemin üzerindeki çim bozulmuştu. Bu nedenle çimi sökerek yerine yenisini sereceğiz. Yaklaşık bir aylık bakım süresi içinde çimler oluşacak. Gübrelemele ile hızlı bir şekilde köklendireceğiz. Sahanın seyirci tribünlerinin tel örgü ile bölünmesi gerekiyor. Bunları tamamlıyoruz. Daha sonra Süper Kupa maçı oynanacak" diye konuştu.

Maç biletlerinin ' Biletix' üzerinden satışa sunulacağını anlatan Fatih Çintımar " Bilet fiyatları söylenildiği gibi 300 liraya değil, 25-30 lira arasında satılacak. Erzurum'da sıkıntı olabilecek tek şey 10 binden fazla sporseverin kalacak yer sorunu. Çünkü Ezurum'un yatak kapasitesi 6 bin dolayında. Maçı izlemek isteyenler, erken rezervasyon yaptırsınlar" dedi.