info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş ın Çılgın Kadrosu

İşte Beşikaş ın çılgın kadrosu Kolları sıvayan Siyah-Beyazlı yönetim yeni sezonda birbirinden önemli yıldızları transfer edecek

 

Kartal'ın ajandasında Forlan, Hamit, Ömer Toprak ve Geromel liste başı. Yine beş tane gurbetçi isim gündemde. Takımda ciddi bir 'değişim' yaşanacak Beşiktaş'ın transferden sorumlu iş bitirici yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, çılgın projenin startını Almanya'dan verdi. Gelecek sezon kadroyu baştan aşağı değiştirmesi beklenen Beşiktaş, birbirinden ünlü yıldızların peşinde.
 
KÖLN'E giden iki yönetici, öncelikle menajer Jorge Mendes'in teklif ettiği Brezilyalı stoper Geromel için Kırmızı-Beyazlı yönetimden fiyat alacak. Esas hedef ise gurbetçi yıldızlar... Buradan Münih'e geçecek olan Adalı ve Zülifkaroğlu, B.Münih'le sözleşmesi bitecek olan Hamit Altıntop ve menajeri Reza Fazeli ile bir araya gelecek. Ardından rotayı, diğer gurbetçi yıldız Freiburg'un stoperi Ömer Toprak'a çevirecek. Toprak'ın Freiburg'a davet ettiği iki yöneticinin, Leverkusen'le 3 milyon euroya el sıkışan genç yıldıza, reddedemeyeceği bir teklif sunacağı öğrenildi. Duisburg'dan Barış Örücü ve Henstedt'ten Deniz Türkoğlu da takip edilen yıldız adayları.
 
AİSSATİ ÇOK BEĞENİLDİ
SİYAH-Beyazlılar'da 'Diego Forlan' ismi, transferdeki en büyük hamle olarak rüyaları süslüyor. İspanya seferine çıkacak Adalı, A.Madrid'de 4.5 milyon euroya oynayan Uruguaylı yıldızın, ücretini düşürmek için çaba sarfedecek. Diğer yıldızlar Vitesse'de kiralık oynayan Ajax'lı Ismail Aissati ve Braga'nın Brezilyalı stoperi Paulao. İmzalar ise haziran ayında atılacak.
 
Diego Forlan Doğum tarihi:  19 Mayıs 1979
 
Doğum yeri: Montevideo (Uruguay) 
 
GELECEKLER : Diego Forlan - Oscar Cardozo - Pedro Geromel - İsmail Aissati - Ömer Toprak - Paulao - Hamit Altıntop
 
GİDECEKLER : Nihat Kahveci - Erhan Güven - Hakan Arıkan - Fernandes - Rıdvan Şimşek - Matteo Ferrari - Michael Fink - Rodrigo Tabata - Holosko

BELİRSİZ : Guti Hernandez - Bobo - Roberto Hilbert