info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş ın Futboluna Kocaman Taş

Beşiktaş a Kocaman eleştiri Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisi ve Volkan Demirel in performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Derbiyle ilgili olarak 'sadece kazandık' diyen Kocaman, "Galip gelmeye endeksliydik. 3 puanı alma isteğinin yanında, rakibin anormal bir biçimde kendisine 1 puanın yeteceği şekilde oynamasına rağmen benliğimizle kazandık. Bu 90 dakika ile ilgili başka değerlendirme yapmak istemiyorum; çünkü değerlendirmesi olmaz" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın bugüne kadar hiç görmediği kadar istekli olduğunu dile getirerek, "Bizi futbol olarak zorlayan etken bu oldu. Eksiklerimiz kadar, Beşiktaş'ın sahada beraberliği önemsemesinin de etkisi vardı muhakkak" dedi.

Maçı sakat sakat tamamlayan Volkan'a teşekkürlerini sunan Kocaman, "Kolay kolay yapılacak bir şey değildi. Volkan sahada bu yürekliliği hisseden bir oyuncu. Sağlığını riske ederek mücadele etti" dedi.

4 gün sonra İnönü Stadı'ndaki müsabaka için de Kocaman, "Bu maçtan çıkaracağımız ders yok. Sahaya çıkacağız, yenmek için oynayacağız. Nasıl olacağını da göreceğiz" diye konuştu.