info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş ın Siyah Forması Taraftarla Buluşuyor

Beşiktaş futbol takımının 2013- 2014 sezonunda giyeceği, adidas tasarımı "Siyah Forma", 16 Ağustos Cuma günü satışa çıkıyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110. yılı nedeniyle özel bir anlam taşıyan, Beşiktaş futbol takımının yeni sezonda giyeceği adidas Siyah Forma, 16 Ağustos Cuma günü taraftarla buluşuyor. Beşiktaş futbol takımı ligin ilk maçına adidas Siyah Forma ile çıkıyor.
 
110. yıla özel, Beşiktaş JK arması adidas formanın sol üst bölümünde, taraftarın kalbinde konumlanıyor. Ayrıca 110 yıllık kulüp tarihinde yer almış üç logo bütünleşik biçimde, formanın sırt iç ense bölümünde taraftarı karşılıyor.
 
Siyah Forma adidas'ın en yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı
 
Beşiktaş A Futbol Takımı'nın 2013-2014 futbol sezonunda giyeceği yeni adidas Siyah Forma, adidas'ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan adidas'ın ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.
 
adidas formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise, sunduğu özel kıvrım ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.
 
adidas Siyah Forma, 110 TL'lik satış fiyatıyla, 16 Ağustos itibariyle, tüm Kartal Yuvası mağazaları ve adidas yetkili satış noktalarında taraftarın beğenisine sunuluyor.