info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3199
Dolar Satış
:
32.3781
Euro Alış
:
34.6073
Euro Satış
:
34.6697
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Kayıp

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı’nda Mersin İdman Yurdu’nu ağırladı. Mersin İdman Yurdu, 44. dakikada Erdal’ın attığı golle Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti ve 7 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

Mersin İdman Yurdu, 44. dakikada Erdal’ın kaydettiği golle Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılar bu mağlubiyetle birlikte 45 puanda kaldı. Mersin İdman Yurdu ise bu galibiyetle puanını 30’a çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, sahaya Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Simao, Ernst, Necip Uysal, Veli Kavlak, Edu ve Almeida 11’i ile çıktı. Mersin İdman Yurdu ise, Sehic, Tisdell, Boum, Çağdaş Atan, Zurita, Moritz, Erdal Kılıçaslan, Barış Ataş, Bueno, Mustafa Keçeli ve Erhan Güven 11’i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya iki takım da ağır zemin nedeniyle kontrollü başladı. Beşiktaş kanatlardan rakip kaleye etkili gelirken, Mersin İdman Yurdu da kendi sahasından hızlı çıkarak siyah beyazlıların kalesinde gol aradı.

Beşiktaş’ta Hilbert, 24. dakikada topsuz alanda sakatlık geçirerek yerini Tanju’ya bırakmak zorunda kaldı. Siyah beyazlılarda İsmail ise 34. dakikada sakatlandı ve sedye ile oyun dışına taşındı. İsmail’in yerine de Ekrem oyuna dahil oldu.

Beşiktaş yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, Mersin İdman Yurdu’nda Erdal, 44. dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Sol kanattan hareketlenen Tisdell, topla birlikte Beşiktaş ceza sahasına girdi. Tisdell’in yerden verdiği pası tamamlayan Erdal, golünü kaydederek skoru 1-0 yaptı.

İlk devrenin kalan bölümünde başka gol olmazken, Mersin İdman Yurdu soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Beşiktaş oldu. Oyunu rakip sahaya yıkan siyah beyazlılar önemli fırsatlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı. Ev sahibi takımda  oyuna ikinci yarıda dahil olan Quaresma, 84. dakikada  kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Kaptırdığı topun ardından rakibine arkadan yaptığı müdahale sonucunda Quaresma, doğrudan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra daha rahat ileri çıkmaya başlayan Mersin İdman Yurdu, önemli pozisyonlar yakalamasına rağmen skoru değiştiremedi ve konuk ekip sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ: 0 - MERSİN İDMANYURDU: 1
Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Gençerler, Mustafa Sönmez
Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert (Dk. 24 Tanju Kayhan), İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı (Dk. 34 Ekrem Dağ), Edu  (Dk. 54 Quaresma), Ernst, Necip Uysal, Veli Kavlak, Simao, Almeida
Mersin İdmanyurdu: Sehic, Erhan Güven, Çağdaş Atan, Boum, Mustafa Keçeli, Barış Ataş, Zurita, Tisdell (Dk. 46 Hakan Bayraktar), Bueno, Erdal Kılıçaslan (Dk. 72 Nurullah Kaya), Moritz (Dk. 62 Beto)
Gol: Dk. 44 Erdal Kılıçaslan (Mersin İdmanyurdu)
Kırmızı Kart: Dk. 84 Quaresma (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Egemen Korkmaz, Dk. 87 İbrahim Toraman (Beşiktaş), Dk. 66 Bueno, Dk. 87 Çağdaş Atan (Mersin İdmanyurdu)