info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Ramon u Borsaya Bildirdi

Beşiktaş, Corinthians ın sol beki Ramon u kiralamak için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulüp Kerim Frei için de Fulham la prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş sol bekini Brezilya'da buldu. Beşiktaş, Brezilya Ligi ekibi Flamengo'da kiralık olarak oynayan Corinthians'ın sol beki Ramon'u 1 yıllığına kiralamak için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
 
Siyah-beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi: Corinthians kulübünün oyuncusu Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır."
 
25 yaşındaki futbolcunun bu akşam veya yarın İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
 
Kerim Frei de tamam
Kerim Frei ve kulübü Fulham ile daha önce prensip anlaşmasına vararak transferi neredeyse bitirme noktasına getiren Beşiktaş Yönetimi, bonservis konusundaki pürüzleri de ortadan kaldırdı. 3 milyon euroya, İngiliz ekibini ikna eden Beşiktaş Yönetimi, bir aksilik çıkmazsa bugün genç futbolcuya resmi imzayı attıracak.
 
Kerim Frei’yi beş seneliğine siyah-beyazlı renklere bağlayacak olan Beşiktaş Yönetimi, 19 yaşındaki futbolcuya vereceği parayı da bugün bu oyuncunun menajeriyle netleştirecek. Neredeyse 1.5 senedir siyah-beyazlı kulübün gündeminde olan genç oyuncunun da Beşiktaş’ta forma giymeyi  ve Slaven Bilic ile kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini yakın çevresine de söylediği öğrenildi.