info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaşta Kırmızı Devrim

Beşiktaş, uğurlu saydığı için birçok maçta giydiği kırmızı formayı yeni sezonda kullanmayacak. Yeni bir sürpriz renk üzerinde çalışılıyor.

 

Feda senesinde kırmızı formayı “uğurlu” sayan ve birçok karşılaşmadan bu formayla galip ayrılan Beşiktaş’ta, “kırmızı” kreasyondan çıkarılıyor. Yeni sezonda forma konusunda radikal değişiklikler yapacak olan Kartal kırmızı forma giymeyecek. Yönetim kırmızı forma yerine, çok özel tasarıma sahip sürpriz bir formayı satışa çıkaracak.
 
Rengi de kendisi gibi sürpriz olması beklenen formanın yanı sıra yönetim, siyah-beyaz renklerin yer aldığı ve daha önce benzeri yapılmamış bir başka formayı daha satışa koyacak. Sezon öncesinde yapılacak defileyle formaları tanıtacak olan Beşiktaş Yönetimi, 110. Yıl’a özel, Süleyman Seba forması da yaptıracak.
Sezon öncesinde formaları yapan sponsor firma ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, forma kalitelerini Real Madrid ve Bayern Münih gibi takımların seviyesine çıkarılmasını istedi. Ayrıca şirketten, eski sözleşmeyi yeniden yapılandırma teklifinde bulunulacak. Firmanın kabul etmesi halinde gelirlerden daha fazla pay alacak olan yönetim, aksi durumda ise 3 milyon dolar cezayı ödeyerek sözleşmeyi iptal edecek ve gelen teklifleri değerlendirecek.