info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bursa Eksik Ama İddialı

Yeşil-beyazlıların Trabzonspor maçında iki cezalısı Serdar Aziz ve Turgay oynamayacak


Trabzonspor deplasmanlarından yıllardır galibiyet alamayan Bursaspor, bugün bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Puan sıralamasında rakibinin ve Fenerbahçe’nin ardında kalan yeşil-beyazlılar, bordo-mavilileri yenerek aradaki puan farkını da azaltmayı amaçlıyor.
Bursasporlu futbolcular, şampiyonlukta iddialı rakipleri karşısında galip gelerek taraftara son haftalarda aldıkları kötü sonuçları unutturmak istediklerini söylediler. Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor’dan çekinmediklerini ancak dikkatli olacaklarını ifade ettiler.
Bursaspor’da Trabzonspor maçı öncesi sakat futbolcu bulunmazken, savunmanın önemli ismi Serdar Aziz ile golcü Turgay, sarı kart cezaları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın genç savunmacı yerine uzun süredir kulübede tuttuğu kaptan Ömer Erdoğan’a şans vermesi bekleniyor.

Pankart jesti
Bursaspor dün sabah saatlerinde yaptığı son antrenmanın ardından, Yenişehir’den özel uçakla Trabzon’a gitti.Yeşil-beyazlılar havalimanında çiçeklerle karşılandı. Bursa Trabzonlular Derneği tarafından yaptırılan ve üzerinde, “Son şampiyon Trabzon’a hoşgeldin” yazılı pankartla karşılanan ekipte, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara çiçek veren Trabzonlular takıma başarı dilerken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi